Γαστρονομία Αυστηρά Χωρίς Αλκοόλ, Τι Αλλάζει για τους Σεφ τα Ξενοδοχεία και τα Εστιατόρια σύμφωνα με Νέο Νόμο

dubai hospitality Greece

Στο Ντουμπάι, πλέον απαγορεύεται η παρασκευή φαγητού που περιέχει αλκοόλ ως συστατικό. Αυτό σημαίνει ότι πιάτα όπως η σάλτσα κρασιού, τα γλυκά που περιέχουν λικέρ ή ακόμα και το αγαπημένο τιραμισού, πλέον δεν επιτρέπονται. Η απαγόρευση αυτή βασίζεται σε έναν παλιό νόμο, ο οποίος είχε μείνει σε αδράνεια για κάποιο διάστημα, αλλά τώρα έχει επανέλθει σε εφαρμογή.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει αρκετά τη γαστρονομική σκηνή του Ντουμπάι, καθώς οι σεφ και οι εστιάτορες και τα ξενοδοχεία θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις συνταγές τους και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Αν και το αλκοόλ συχνά εξατμίζεται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ο νέος περιορισμός είναι ξεκάθαρος και απαιτεί την πλήρη απομάκρυνση οποιουδήποτε αλκοολούχου στοιχείου από τις συνταγές.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει συζητήσεις στους επαγγελματικούς κύκλους, με μερικούς να τη βλέπουν ως μια αυστηρή ερμηνεία των κανόνων και άλλους ως μια επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες του Ντουμπάι.

, Γαστρονομία Αυστηρά Χωρίς Αλκοόλ, Τι Αλλάζει για τους Σεφ τα Ξενοδοχεία και τα Εστιατόρια σύμφωνα με Νέο Νόμο
nneuromarketing hotel
Uncategorized
papadakispaul

Neuromarketing στη Φιλοξενία & την Εστίαση. Όταν ο Εγκέφαλος Κάνει Κράτηση σε Ξενοδοχεία και Παραγγέλνει Φαγητό

Το neuromarketing, ή αλλιώς νευρομάρκετινγκ, είναι ένας σύγχρονος όρος που ακούγεται όλο και πιο συχνά, αλλά πίσω του κρύβεται κάτι εξαιρετικά απλό και ουσιαστικό: η κατανόηση του πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος τη στιγμή που παίρνει αποφάσεις. Συνδυάζει την επιστήμη

Διάβασε το άρθρο
angry cook hoteltraining
Uncategorized
papadakispaul

40 Σκληρές Αλήθειες για τη Ζωή ενός Μάγειρα

Καλώς ήρθες στον κόσμο της φωτιάς, του ατσαλιού και του χάους. Αν νομίζεις ότι το να είσαι μάγειρας είναι μόνο δημιουργία και πάθος, κράτα γερά. Ορίστε τι δεν σου είπανε πριν βουτήξεις στις φλόγες: 1. Τα χέρια σου δεν θα

Διάβασε το άρθρο
hotelstafftraininggreece
Hospitality
papadakispaul

Επέκταση Ταμείου Ανεργίας, Αύξηση Μισθών Ξενοδοχοϋπαλλήλων: Ώρα για Ουσιαστικές Παρεμβάσεις στην Εποχική Εργασία

Ο τουριστικός κλάδος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της Ελληνικής οικονομίας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η έλλειψη προσωπικού έχει αναδείξει βαθιές δυσλειτουργίες στο σύστημα εποχικής απασχόλησης, αναγκάζοντας επιχειρήσεις και πολιτεία να επανεξετάσουν τις συνθήκες εργασίας στον κλάδο. Η υποχρεωτική

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top