HORECA 2024: Το μεγαλύτερο event για τα Ξενοδοχεία & την Εστίαση στην Ελλάδα

Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου horeca hoteltraining

Η HORECA έρχεται 9-12 Φεβρουαρίου 2024 και φέρνει μαζί της τάσεις, καινοτομίες & deals εκατομμυρίων.

Η έκθεση HORECA έχει καταφέρει να αποτελεί έναν καταξιωμένο εκθεσιακό θεσμό Διεθνών προδιαγραφών, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επαγγελματίες απ’ όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα, με τη Φιλοξενία και θέτει τις βάσεις για επενδύσεις και συμφωνίες εκατομμυρίων.

Έτσι, λοιπόν, και η διοργάνωση του 2024, θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών, που οραματίζονται, εξελίσσονται και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εταιρειών, που συμμετέχουν στη HORECA, καλύπτουν όλα όσα αφορούν την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των Ξενοδοχείων, των τουριστικών καταλυμάτων γενικότερα, καθώς και όλων των χώρων Μαζικής Εστίασης και Καφεστίασης. Η έκθεση αναπτύσσεται και στις 4 αίθουσες (Halls) του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO. Tα προϊόντα των εκθετών παρουσιάζονται ομαδοποιημένα σε τομείς ανά αίθουσα.

500 εκθέτες θα συναντήσουν από κοντά τους συνεργάτες τους, θα τους παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και τις custom λύσεις, που προσφέρουν, θα κάνουν networking, θα συστηθούν σε νέους επιχειρηματίες, που ψάχνουν ό,τι νεότερο και καλύτερο υπάρχει και όλοι μαζί θα συμβάλλουμε στο να κρατήσουμε τον πήχη της ελληνικής Φιλοξενίας ψηλά.

Καινοτομία, έμπνευση, τάσεις δίνουν ραντεβού εδώ!

Συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς, cooking shows με βραβευμένους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, που θα συγκεντρώσουν τα κορυφαία ονόματα των coffee & bar industries, ημερίδες και συνέδρια που θα υποδεχτούν εκπροσώπους από global brands του hospitality… Για ακόμα μία φορά, η έκθεση θα αποτελέσει έναν τόπο ενημέρωσης και έμπνευση. Στόχος της έκθεσης HORECA, μέσα από το πλήθος των διάσημων πλέον εκδηλώσεων, που διοργανώνει (HORECA LAB, Gastronomy Lab, Beer & Spirits Show, Coffee Events, International Hospitality Forum), είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», τη γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες προκλήσεις, να αναβαθμιστούν και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

, HORECA 2024: Το μεγαλύτερο event για τα Ξενοδοχεία & την Εστίαση στην Ελλάδα

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top