HORECA 2024: Το μεγαλύτερο event για τα Ξενοδοχεία & την Εστίαση στην Ελλάδα

Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου horeca hoteltraining

Η HORECA έρχεται 9-12 Φεβρουαρίου 2024 και φέρνει μαζί της τάσεις, καινοτομίες & deals εκατομμυρίων.

Η έκθεση HORECA έχει καταφέρει να αποτελεί έναν καταξιωμένο εκθεσιακό θεσμό Διεθνών προδιαγραφών, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επαγγελματίες απ’ όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα, με τη Φιλοξενία και θέτει τις βάσεις για επενδύσεις και συμφωνίες εκατομμυρίων.

Έτσι, λοιπόν, και η διοργάνωση του 2024, θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών, που οραματίζονται, εξελίσσονται και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εταιρειών, που συμμετέχουν στη HORECA, καλύπτουν όλα όσα αφορούν την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των Ξενοδοχείων, των τουριστικών καταλυμάτων γενικότερα, καθώς και όλων των χώρων Μαζικής Εστίασης και Καφεστίασης. Η έκθεση αναπτύσσεται και στις 4 αίθουσες (Halls) του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO. Tα προϊόντα των εκθετών παρουσιάζονται ομαδοποιημένα σε τομείς ανά αίθουσα.

500 εκθέτες θα συναντήσουν από κοντά τους συνεργάτες τους, θα τους παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και τις custom λύσεις, που προσφέρουν, θα κάνουν networking, θα συστηθούν σε νέους επιχειρηματίες, που ψάχνουν ό,τι νεότερο και καλύτερο υπάρχει και όλοι μαζί θα συμβάλλουμε στο να κρατήσουμε τον πήχη της ελληνικής Φιλοξενίας ψηλά.

Καινοτομία, έμπνευση, τάσεις δίνουν ραντεβού εδώ!

Συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς, cooking shows με βραβευμένους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, που θα συγκεντρώσουν τα κορυφαία ονόματα των coffee & bar industries, ημερίδες και συνέδρια που θα υποδεχτούν εκπροσώπους από global brands του hospitality… Για ακόμα μία φορά, η έκθεση θα αποτελέσει έναν τόπο ενημέρωσης και έμπνευση. Στόχος της έκθεσης HORECA, μέσα από το πλήθος των διάσημων πλέον εκδηλώσεων, που διοργανώνει (HORECA LAB, Gastronomy Lab, Beer & Spirits Show, Coffee Events, International Hospitality Forum), είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», τη γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες προκλήσεις, να αναβαθμιστούν και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

, HORECA 2024: Το μεγαλύτερο event για τα Ξενοδοχεία & την Εστίαση στην Ελλάδα

Complaint for hoteltraiing
Uncategorized
John Protopapadakis

Πιστοί πελάτες. Όταν παραπονεθούν, φροντίστε να τους ακούσετε…

Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης Ο πιστός πελάτης είναι αξία ανεκτίμητη για οποιαδήποτε επιχείρηση. Οι λόγοι είναι πολλοί και μάλλον προφανείς: θα επιστρέψει, θα αγοράσει και άλλα προϊόντα/υπηρεσίες της επιχείρησης, θα μας διαφημίσει, θα γράψει θετική κριτική και θα κλείσει τα αυτιά σε

Διάβασε το άρθρο
Personal Development Hoteltraining
Uncategorized
sarras

Ο Κανόνας Tων 100 Ωρών Kαι Πώς Να Ξεχωρίσεις Στηv Εργασία σου

Ο δρόμος προς την τελειότητα στον επαγγελματικό χώρο απαιτεί αφοσίωση, στόχευση και συστηματική αυτοβελτίωση. Σε αυτήν τη συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση, ο “Κανόνας των 100 Ωρών” αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειές μας.

Διάβασε το άρθρο
mistakes at jobs 2
Uncategorized
sarras

Τα λάθη σε μια επιχείρηση είναι αναπόφευκτα και καθημερινά. Ένα παράδειγμα προς μίμηση

Το όνομα του Tom Watson είναι συνώνυμο με την IBM και την κορυφαία θέση της εταιρείας στον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, η ιστορία του Watson περιλαμβάνει επίσης μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς αλλά και ευφυΐας

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top