‘Standing Ovation’: Ο Σεφ και η εφεύρεση εξωσκελετού που του επέτρεψε να συνεχίσει να μαγειρεύει μετά απο σοβαρό ατύχημα

σεφ κουζίνα

O Peter Lammer ειναι Σέφ και ιδιοκτήτης στην Γερμανία ο οποίος ενεπλάκη σε ένα ατύχημα με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε.

80% αναπηρία ήταν το αποτέλεσμα του ατυχήματος αυτού και οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μην εργαστεί ποτέ ξανά καθώς η απαιτητική εργασία στην κουζίνα έχει ορθοστασία αλλά και βάρη.

Ο Lammer δεν το έβαλε κάτω όμως και εφηύρε μια μοναδική εξυπνη συσκευή που τοποθετήθηκε στην κουζίνα του εστιατορίου του.

Η έξυπνη αυτή συσκευή παρέχει υποστήριξη στα πόδια και τον κορμό, επιτρέποντας στον σεφ να παραμείνει όρθιος και σε κίνηση, ενώ έχει τα χέρια του ελεύθερα για να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά, να μαγειρεύει. Αυτή η επαναστατική συσκευή όχι μόνο ανακουφίζει από τη σωματική καταπόνηση, αλλά ανοίγει επίσης νέες δυνατότητες για σεφ κινητικά προβλήματα.

Δείτε παρακάτω το Video

Η προσαρμοστικότητα του συστήματος διασφαλίζει ότι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα τις ανάγκες κάθε ατόμου. Η γαστρονομική κοινότητα και όχι μόνο αναμένουν με ανυπομονησία την ευρεία υιοθέτηση του συστήματος, προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή συμμετοχής και καινοτομίας στις επαγγελματικές κουζίνες.

Ευχόμαστε να δούμε την συσκευή και στην Ελλάδα σύντομα

, ‘Standing Ovation’: Ο Σεφ και η εφεύρεση εξωσκελετού που του επέτρεψε να συνεχίσει να μαγειρεύει μετά απο σοβαρό ατύχημα

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top