‘Standing Ovation’: Ο Σεφ και η εφεύρεση εξωσκελετού που του επέτρεψε να συνεχίσει να μαγειρεύει μετά απο σοβαρό ατύχημα

σεφ κουζίνα

O Peter Lammer ειναι Σέφ και ιδιοκτήτης στην Γερμανία ο οποίος ενεπλάκη σε ένα ατύχημα με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε.

80% αναπηρία ήταν το αποτέλεσμα του ατυχήματος αυτού και οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μην εργαστεί ποτέ ξανά καθώς η απαιτητική εργασία στην κουζίνα έχει ορθοστασία αλλά και βάρη.

Ο Lammer δεν το έβαλε κάτω όμως και εφηύρε μια μοναδική εξυπνη συσκευή που τοποθετήθηκε στην κουζίνα του εστιατορίου του.

Η έξυπνη αυτή συσκευή παρέχει υποστήριξη στα πόδια και τον κορμό, επιτρέποντας στον σεφ να παραμείνει όρθιος και σε κίνηση, ενώ έχει τα χέρια του ελεύθερα για να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά, να μαγειρεύει. Αυτή η επαναστατική συσκευή όχι μόνο ανακουφίζει από τη σωματική καταπόνηση, αλλά ανοίγει επίσης νέες δυνατότητες για σεφ κινητικά προβλήματα.

Δείτε παρακάτω το Video

Η προσαρμοστικότητα του συστήματος διασφαλίζει ότι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα τις ανάγκες κάθε ατόμου. Η γαστρονομική κοινότητα και όχι μόνο αναμένουν με ανυπομονησία την ευρεία υιοθέτηση του συστήματος, προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή συμμετοχής και καινοτομίας στις επαγγελματικές κουζίνες.

Ευχόμαστε να δούμε την συσκευή και στην Ελλάδα σύντομα

, ‘Standing Ovation’: Ο Σεφ και η εφεύρεση εξωσκελετού που του επέτρεψε να συνεχίσει να μαγειρεύει μετά απο σοβαρό ατύχημα

kariera
Uncategorized
papadakispaul

Hoteltraining.gr: Συμμετοχή στο Tourism Meeting Point 2025

Η Hoteltraining.gr με μεγάλη χαρά συμμετέχει στο Tourism Meeting Point 2025, που διοργανώνεται από το Kariera.gr και τη Workathlon στις 8 Φεβρουαρίου 2025 Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Galaxy. Το event, που θα πραγματοποιηθεί με στρατηγικούς συνεργάτες την Bar Academy και την Hoteltraining.gr και Gold Sponsor Domes Resorts, αποτελεί την

Διάβασε το άρθρο
Employee feeling good hotels
Uncategorized
papadakispaul

Εργασία σε Ξενοδοχείο: Πώς να Ζήσεις και Όχι Απλά να Επιβιώσεις

Το παρακάτω άρθρο μας το έστειλε ένας συνεργάτης μας, ένας επαγγελματίας που εργάζεται χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο και έχει βιώσει όλες τις δυσκολίες αλλά και τις προκλήσεις αυτής της απαιτητικής δουλειάς. Μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις και τις εμπειρίες του

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining Housekeeping
Uncategorized
papadakispaul

Οροφοκομία. Το Άλφα και το Ωμέγα στην λειτουργία ενός ξενοδοχείου

Η οροφοκομία δεν είναι απλώς μια υπηρεσία καθαρισμού. Είναι μια κρίσιμη λειτουργία που βρίσκεται στον πυρήνα της επιτυχημένης λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Εξασφαλίζει την άνεση, την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών, ενώ διαμορφώνει καθοριστικά την εικόνα του καταλύματος. Παρά την

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top