Όταν τα παράπονα μιας Karen σε εστιατόριο οδήγησαν στην σύλληψη της (Video)

karen εστιατόριο παράπονο

Στον κόσμο της εστίασης, οι περισσότεροι πελάτες επιδιώκουν μια ευχάριστη εμπειρία.

Υπάρχουν όμως και οι πελάτες που παραπονιούνται σε υπερβολικό βαθμό και κατά εξακολούθηση, χωρίς να φαντάζονται ποτέ ότι τα παράπονα τους θα οδηγούσαν σε κάτι πέραν της συνηθισμένης αντιμετώπισης από την την διεύθυνση του εστιατορίου. Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί ένα εξαίρετο παράδειγμα του πώς η δυσαρέσκεια μιας γυναίκας σε ένα εστιατόριο κατέληξε στην σύλληψη της.

Τα παράπονα σε ένα εστιατόριο, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, θα πρέπει να εκφράζονται με σεβασμό και ευγένεια. Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να τηρούνται κάποια όρια:

  1. Εργαζόμενοι: Οι υπάλληλοι στα εστιατόρια είναι άνθρωποι που εργάζονται για να παρέχουν μια υπηρεσία. Τα παράπονα πρέπει να διατυπώνονται με τρόπο που να μην προκαλεί ή να θίγει τους εργαζόμενους.
  2. Επίλυση προβλημάτων: Τα παράπονα θα πρέπει να εκφράζονται με σκοπό την επίλυση ενός προβλήματος, όχι για το να εκφραστεί απλά δυσαρέσκεια. Είναι σημαντικό να παρέχετε σαφείς πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
  3. Σεβασμός προς τους άλλους πελάτες: Τα έντονα παράπονα μπορεί να δημιουργήσουν ένα αρνητικό περιβάλλον για τους άλλους πελάτες στο εστιατόριο. Είναι σημαντικό να διατυπώνονται με τρόπο που να μην προκαλεί αναστάτωση ή δυσαρέσκεια στους άλλους.
  4. Προσανατολισμός στη βελτίωση: Τα παράπονα θα πρέπει να εκφράζονται με σκοπό τη βελτίωση της κατάστασης. Αντί να αποδίδονται ευθύνες, είναι χρήσιμο να προτείνετε τρόπους βελτίωσης.

Συνολικά, ο σεβασμός, η ευγένεια και η επικοινωνία με θετικό τρόπο μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στη διατήρηση μιας θετικής εμπειρίας για όλους τους ενεχόμενους.

., Όταν τα παράπονα μιας Karen σε εστιατόριο οδήγησαν στην σύλληψη της (Video)

, Όταν τα παράπονα μιας Karen σε εστιατόριο οδήγησαν στην σύλληψη της (Video)

dubai hospitality Greece
Uncategorized
papadakispaul

Γαστρονομία Αυστηρά Χωρίς Αλκοόλ, Τι Αλλάζει για τους Σεφ τα Ξενοδοχεία και τα Εστιατόρια σύμφωνα με Νέο Νόμο

Στο Ντουμπάι, πλέον απαγορεύεται η παρασκευή φαγητού που περιέχει αλκοόλ ως συστατικό. Αυτό σημαίνει ότι πιάτα όπως η σάλτσα κρασιού, τα γλυκά που περιέχουν λικέρ ή ακόμα και το αγαπημένο τιραμισού, πλέον δεν επιτρέπονται. Η απαγόρευση αυτή βασίζεται σε έναν

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining.gr 33
Uncategorized
papadakispaul

Vοucher Τουρισμού, Ποια είναι τα Επόμενα Βήματα για το Πρόγραμμα Κατάρτισης; Συχνές ερωτήσεις

Το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης με Εκπαιδευτικό Επίδομα 1.250€ για εργαζόμενους και ανέργους στον τομέα του τουρισμού συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον, και οι αιτήσεις έκλεισαν απροσδόκητα γρήγορα 1.5 ημέρα μετά το άνοιγμα γιατί συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός αιτήσεων. Πληροφορίες που έχουμε δείχνουν

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining.gr 32
Uncategorized
papadakispaul

Δωμάτιο Ξενοδοχείου με 1 μόνο Δολάριο την ημέρα στο Asahi Ryokan με μοναδική προϋπόθεση το Live Streaming

Στην πόλη Φουκουόκα της Ιαπωνίας, το Asahi Ryokan προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προσφορά: μια διανυκτέρευση με μόνο 100 γιεν (περίπου 1 δολάριο). Ωστόσο, αυτή η χαμηλή τιμή συνοδεύεται από μια ασυνήθιστη προυπόθεση, η διαμονή μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming. Το επιχειρηματικό αυτό μοντέλο, το

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top