Όταν τα παράπονα μιας Karen σε εστιατόριο οδήγησαν στην σύλληψη της (Video)

karen εστιατόριο παράπονο

Στον κόσμο της εστίασης, οι περισσότεροι πελάτες επιδιώκουν μια ευχάριστη εμπειρία.

Υπάρχουν όμως και οι πελάτες που παραπονιούνται σε υπερβολικό βαθμό και κατά εξακολούθηση, χωρίς να φαντάζονται ποτέ ότι τα παράπονα τους θα οδηγούσαν σε κάτι πέραν της συνηθισμένης αντιμετώπισης από την την διεύθυνση του εστιατορίου. Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί ένα εξαίρετο παράδειγμα του πώς η δυσαρέσκεια μιας γυναίκας σε ένα εστιατόριο κατέληξε στην σύλληψη της.

Τα παράπονα σε ένα εστιατόριο, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, θα πρέπει να εκφράζονται με σεβασμό και ευγένεια. Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να τηρούνται κάποια όρια:

  1. Εργαζόμενοι: Οι υπάλληλοι στα εστιατόρια είναι άνθρωποι που εργάζονται για να παρέχουν μια υπηρεσία. Τα παράπονα πρέπει να διατυπώνονται με τρόπο που να μην προκαλεί ή να θίγει τους εργαζόμενους.
  2. Επίλυση προβλημάτων: Τα παράπονα θα πρέπει να εκφράζονται με σκοπό την επίλυση ενός προβλήματος, όχι για το να εκφραστεί απλά δυσαρέσκεια. Είναι σημαντικό να παρέχετε σαφείς πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
  3. Σεβασμός προς τους άλλους πελάτες: Τα έντονα παράπονα μπορεί να δημιουργήσουν ένα αρνητικό περιβάλλον για τους άλλους πελάτες στο εστιατόριο. Είναι σημαντικό να διατυπώνονται με τρόπο που να μην προκαλεί αναστάτωση ή δυσαρέσκεια στους άλλους.
  4. Προσανατολισμός στη βελτίωση: Τα παράπονα θα πρέπει να εκφράζονται με σκοπό τη βελτίωση της κατάστασης. Αντί να αποδίδονται ευθύνες, είναι χρήσιμο να προτείνετε τρόπους βελτίωσης.

Συνολικά, ο σεβασμός, η ευγένεια και η επικοινωνία με θετικό τρόπο μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στη διατήρηση μιας θετικής εμπειρίας για όλους τους ενεχόμενους.

., Όταν τα παράπονα μιας Karen σε εστιατόριο οδήγησαν στην σύλληψη της (Video)

, Όταν τα παράπονα μιας Karen σε εστιατόριο οδήγησαν στην σύλληψη της (Video)

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top