Νέα Υπηρεσία B2B Της Hoteltraining Για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Που Αναζητούν Προσωπικό

Ανώνυμο σχέδιο 40

H Hoteltraining σε μια περίοδο με έντονη κινητικότητα στον κλάδο του Τουρισμού, παρέχει τη δυνατότητα άμεσης προβολής των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας και των θέσεων εργασίας μέσω ενός αποκλειστικού newsletter με αποδέκτες πάνω από 7.000 εργαζομένους στον τουρισμό που εχουν παρακολουθήσει καποιο σεμινάριο μας.

Η προβολή σας μέσω του αναγνωρισμένου brand Hoteltraining , φέρνει το ξενοδοχείο σας στις οθόνες των εργαζόμενων καθιστώντας πιο εύκολη και άμεση την επικοινωνία τους μαζί σας.

Στόχος της νέας υπηρεσίας “Newsletter to Hotel Employees” , είναι η κάλυψη κενών θέσεων εργασίας, για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες, και η παροχή σταθερών λύσεων στα ξενοδοχεία κάθε μεγέθους και που προάγουν την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά τους.

Η Hoteltraining μεσω της νεας υπηρείας προωθεί μεσω newsletter τα βιογραφικά των εργαζόμενων του τουρισμού που παρακολούθησαν κάποιο σεμινάριο(μετά από έγκριση αυτών)

Αυτό μπορεί να γίνει με δυο τρόπους

  1. Αποκλειστική αποστολή newsletter με δικό σας περιεχόμενο
  2. Ενσωμάτωση είδησης/παρουσίασης με δικό σας περιεχόμενο σε δικό μας newsletter:

Το Newsletter αποστελεται σε πάνω από 7000 αποδέκτες εργαζόμενους στον τουρισμό, αριθμός μάλιστα που αυξάνεται καθημερινά

Στο τελευταίο “Newsletter to Hotel Employees” για λογαριασμό ξενοδοχείου στην Κέρκυρα οι μετρησεις ειχαν ώς εξής

Delivery Rate 98%

Open Rate 56.8%

Click Rate(click στον συνδεσμο για αποστολή βιογραφικού) 13.7% (Out of Open Rate 56.8%)

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και τις διαθέσιμες ημερομηνίες για αποστολή

Για επικοινωνία ΕΔΩ

ή

info@hoteltrainimg.gr

., Νέα Υπηρεσία B2B Της Hoteltraining Για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Που Αναζητούν Προσωπικό

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top