Το Drink Masters είναι στο Netflix: Tο Master Chef των mixologists

barman σεμιναριο

Το Drink Masters είναι ένα reality που μεταδίδεται στο Netflix . Η εκπομπή δημιουργήθηκε από τον David Broome και την Brooke Williamson και το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2022.

Η εκπομπή επικεντρώνεται σε μια ομάδα 10 mixologists από όλο τον κόσμο που διαγωνίζονται για τον τίτλο του “Drink Master”.

Οι mixologists πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας κοκτέιλ με περιορισμένα υλικά, της δημιουργίας κοκτέιλ με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα και της δημιουργίας κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσουν μια επιτροπή κριτών.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους στη δημιουργία μοναδικών και γευστικών κοκτέιλ.

Το reality εχει προκλήσεις που είναι σχεδιασμένες για να δοκιμάσουν τις ικανότητες των mixologists σε διάφορους τομείς, όπως η γνώση των ποτών, η δημιουργικότητα και η ικανότητα να εργάζονται υπό πίεση.

Το έπαθλο της εκπομπής είναι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς και η ευκαιρία να δημοσιεύσουν το δικό τους βιβλίο κοκτέιλ.

Η εκπομπή έχει λάβει γενικά θετικές κριτικές .

Ο Michael Rechtshaffen του The Hollywood Reporter επαίνεσε την εκπομπή για την “ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική” φύση της και την “πολιτιστική ποικιλομορφία” των mixologists.

Ο Brian Lowry του Variety επαίνεσε επίσης την εκπομπή για την “εντυπωσιακή” παραγωγή της και την “ενδιαφέρουσα” φύση των προκλήσεων.

Αν εργάζεστε στο μπαρ μια σειρά προκλήσεις που περιέχει το reality μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας, όπως η δημιουργία κοκτέιλ με περιορισμένα υλικά, η δημιουργία κοκτέιλ με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα κλπ. Επίσης μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή μάθησης δίνοντας σας ιδέες για να δημιουργήσετε τα δικά σας κοκτέιλ

., Το Drink Masters είναι στο Netflix: Tο Master Chef των mixologists

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top