Το Drink Masters είναι στο Netflix: Tο Master Chef των mixologists

barman σεμιναριο

Το Drink Masters είναι ένα reality που μεταδίδεται στο Netflix . Η εκπομπή δημιουργήθηκε από τον David Broome και την Brooke Williamson και το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2022.

Η εκπομπή επικεντρώνεται σε μια ομάδα 10 mixologists από όλο τον κόσμο που διαγωνίζονται για τον τίτλο του “Drink Master”.

Οι mixologists πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας κοκτέιλ με περιορισμένα υλικά, της δημιουργίας κοκτέιλ με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα και της δημιουργίας κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσουν μια επιτροπή κριτών.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους στη δημιουργία μοναδικών και γευστικών κοκτέιλ.

Το reality εχει προκλήσεις που είναι σχεδιασμένες για να δοκιμάσουν τις ικανότητες των mixologists σε διάφορους τομείς, όπως η γνώση των ποτών, η δημιουργικότητα και η ικανότητα να εργάζονται υπό πίεση.

Το έπαθλο της εκπομπής είναι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς και η ευκαιρία να δημοσιεύσουν το δικό τους βιβλίο κοκτέιλ.

Η εκπομπή έχει λάβει γενικά θετικές κριτικές .

Ο Michael Rechtshaffen του The Hollywood Reporter επαίνεσε την εκπομπή για την “ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική” φύση της και την “πολιτιστική ποικιλομορφία” των mixologists.

Ο Brian Lowry του Variety επαίνεσε επίσης την εκπομπή για την “εντυπωσιακή” παραγωγή της και την “ενδιαφέρουσα” φύση των προκλήσεων.

Αν εργάζεστε στο μπαρ μια σειρά προκλήσεις που περιέχει το reality μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας, όπως η δημιουργία κοκτέιλ με περιορισμένα υλικά, η δημιουργία κοκτέιλ με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα κλπ. Επίσης μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή μάθησης δίνοντας σας ιδέες για να δημιουργήσετε τα δικά σας κοκτέιλ

., Το Drink Masters είναι στο Netflix: Tο Master Chef των mixologists

hotel training σεμιναρια
Uncategorized
sarras

Customer service. Τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη

Customer service. 4 πιο συνηθισμένα λάθη. Οι περισσότερες εταιρείες δεν φημίζονται για την ποιοτική τους εξυπηρέτηση.  Ουκ ολίγες φορές υποπίπτουν σε σφάλματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να απογοητεύσουν τους πελάτες τους. Τα

Διάβασε το άρθρο
seminars hoteltraining
Uncategorized
papadakispaul

Εργαζόμενοι στον τουρισμό επιλέγουν να κάνουν Career Break (Διάλειμμα απο την καριέρα): Τάσεις και Λόγοι

Ο τουρισμός είναι μια βιομηχανία που συχνά σχετίζεται με την εργασία υπό πίεση, Δύσκολες συνθήκες εργασίας , Συχνές αλλεπάλληλες και βραδινές βάρδιες καθως και αλλα πολλα. Ολο και περισσότερα στελέχη στον χώρο του τουρισμού επιλέγουν να κάνουν “career break,” δηλαδή να

Διάβασε το άρθρο
Ανώνυμο σχέδιο 24
Uncategorized
sarras

Γιατί τα Ξενοδοχεία στην Ελλάδα Σπανίως Επενδύουν σε Learning and Development: Οι Λόγοι και Τα Οφέλη

H απουσία τμημάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης “Learning and Development” στα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει την ανάπτυξη και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τον περιορισμένο αριθμό των ξενοδοχείων που επενδύουν σε

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top