Το Drink Masters είναι στο Netflix: Tο Master Chef των mixologists

barman σεμιναριο

Το Drink Masters είναι ένα reality που μεταδίδεται στο Netflix . Η εκπομπή δημιουργήθηκε από τον David Broome και την Brooke Williamson και το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2022.

Η εκπομπή επικεντρώνεται σε μια ομάδα 10 mixologists από όλο τον κόσμο που διαγωνίζονται για τον τίτλο του “Drink Master”.

Οι mixologists πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας κοκτέιλ με περιορισμένα υλικά, της δημιουργίας κοκτέιλ με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα και της δημιουργίας κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσουν μια επιτροπή κριτών.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους στη δημιουργία μοναδικών και γευστικών κοκτέιλ.

Το reality εχει προκλήσεις που είναι σχεδιασμένες για να δοκιμάσουν τις ικανότητες των mixologists σε διάφορους τομείς, όπως η γνώση των ποτών, η δημιουργικότητα και η ικανότητα να εργάζονται υπό πίεση.

Το έπαθλο της εκπομπής είναι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς και η ευκαιρία να δημοσιεύσουν το δικό τους βιβλίο κοκτέιλ.

Η εκπομπή έχει λάβει γενικά θετικές κριτικές .

Ο Michael Rechtshaffen του The Hollywood Reporter επαίνεσε την εκπομπή για την “ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική” φύση της και την “πολιτιστική ποικιλομορφία” των mixologists.

Ο Brian Lowry του Variety επαίνεσε επίσης την εκπομπή για την “εντυπωσιακή” παραγωγή της και την “ενδιαφέρουσα” φύση των προκλήσεων.

Αν εργάζεστε στο μπαρ μια σειρά προκλήσεις που περιέχει το reality μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας, όπως η δημιουργία κοκτέιλ με περιορισμένα υλικά, η δημιουργία κοκτέιλ με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα κλπ. Επίσης μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή μάθησης δίνοντας σας ιδέες για να δημιουργήσετε τα δικά σας κοκτέιλ

., Το Drink Masters είναι στο Netflix: Tο Master Chef των mixologists

fightfofood
Hospitality
papadakispaul

Δικαστήριο καταδίκασε γυναίκα που πεταξε burrito σε υπαλληλο καταστήματος γρήγορης εστίασης να εργαστεί 2 μήνες σε fast-food (Video)

Ενας δικαστής στο Οχαιο διέταξε τη Ρόζμαρι Χέιν να εργαστεί σε κατάστημα fast food για δύο μήνες. Η Χέιν καταγράφηκε σε ένα βίντεο να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της ταχυφαγείου πριν πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπο της άτυχης εργαζόμενης

Διάβασε το άρθρο
restaurantmarketing
Uncategorized
sarras

Πως ανύπαρκτο εστιατόριο έγινε το πιο exclusive και εξεζητημένο εστιατόριο, κορυφαίο στην κατάταξη στο Tripadvisor

Ίσως την παρακάτω ιστορία να την έχετε ακούσει ξανά καθώς είναι από το 2017, όμως θα είναι για πάντα μια μοναδική περίπτωση την οποία δύσκολα θα συναντήσουμε ξανά. Το εστιατόριο “Shed at Dulwich” στο Λονδίνο έχει μια εντυπωσιακή ιστορία που

Διάβασε το άρθρο
itsadeal
Uncategorized
papadakispaul

Περισσότερα κίνητρα για όσους θέλουν να εργαστούν σεζόν είναι η λύση στις κενές θέσεις στα ξενοδοχεία

Οι ελλείψεις σε προσωπικό που καλείται να εργαστεί σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των επιχειρήσεων αυτών. Σύμφωνα επίσης με την έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ:Οι άνεργοι τον Ιανουάριο του 2024 ανήλθαν σε 495.132 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top