Οι δημιουργοί του ‘South Park’ ζητάνε απο τους πελάτες να μην αφήνουν φιλοδωρήματα (tips) στο εστιατόριο που διατηρούν, για αυτό πληρώνουν 30$ την ώρα τους εργαζόμενους τους

hotel training

Οι δημιουργοί της σειράς South ParkTrey Parker και Matt Stone θελανε να βγάλουν απο την δύσκολη θέση τους πελάτες του εστιατορίου τους για το ποσα θα δωσουν για φιλοδώρημα.

Στην Αμερική περισσότερο από κάθε άλλη χώρα τα tips ειναι κατι που βάζει τον πελάτη σε σκέψεις

H κουλτούρα των φιλοδωρημάτων στις ΗΠΑ εξυπηρετεί διπλό σκοπό.

α)Είναι ένας τρόπος να δείξει εκτίμηση για την καλή εξυπηρέτηση

β) Βοηθά τους εργαζόμενους να συμπληρώσουν τους χαμηλούς μισθούς τους

Το μέγεθος του φιλοδωρήματος στην Αμερική είναι το 10-25% του συνολικού λογαριασμού πράγμα που το καθιστά το μεγαλύτερο φιλοδώρημα από όλες τις χώρες.

Ο Trey Parker και Matt Stone προσφατα αγορασαν το εστιατόριο. με μεξικάνικη κουζίνα Casa Bonita στο οποιο δεν θελουν να ερχονται σε δυσκολη θεση οι πελατες στο θεμα των tips

Aνταποτοτικά δίνουν μισθό 30$ ώρα στους εργαζόμενους τους

Με τον τροπο αυτόν το προσωπικό του εστιατορίου έχει έναν πολύ καλό , πάνω από τον βασικό μισθό.

Οι 256 υπάλληλοι στο Casa Bonita ειναι πλέον οι πιο ακριβοπληρωμένοι σε όλο το Κολοράντο.

Δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι και από το εργασιακό περιβάλλον αλλά και από τον τροπο με τον οποίο αμείβονται

., Οι δημιουργοί του ‘South Park’ ζητάνε απο τους πελάτες να μην αφήνουν φιλοδωρήματα (tips) στο εστιατόριο που διατηρούν, για αυτό πληρώνουν 30$ την ώρα τους εργαζόμενους τους

kariera
Uncategorized
papadakispaul

Hoteltraining.gr: Συμμετοχή στο Tourism Meeting Point 2025

Η Hoteltraining.gr με μεγάλη χαρά συμμετέχει στο Tourism Meeting Point 2025, που διοργανώνεται από το Kariera.gr και τη Workathlon στις 8 Φεβρουαρίου 2025 Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Galaxy. Το event, που θα πραγματοποιηθεί με στρατηγικούς συνεργάτες την Bar Academy και την Hoteltraining.gr και Gold Sponsor Domes Resorts, αποτελεί την

Διάβασε το άρθρο
Employee feeling good hotels
Uncategorized
papadakispaul

Εργασία σε Ξενοδοχείο: Πώς να Ζήσεις και Όχι Απλά να Επιβιώσεις

Το παρακάτω άρθρο μας το έστειλε ένας συνεργάτης μας, ένας επαγγελματίας που εργάζεται χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο και έχει βιώσει όλες τις δυσκολίες αλλά και τις προκλήσεις αυτής της απαιτητικής δουλειάς. Μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις και τις εμπειρίες του

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining Housekeeping
Uncategorized
papadakispaul

Οροφοκομία. Το Άλφα και το Ωμέγα στην λειτουργία ενός ξενοδοχείου

Η οροφοκομία δεν είναι απλώς μια υπηρεσία καθαρισμού. Είναι μια κρίσιμη λειτουργία που βρίσκεται στον πυρήνα της επιτυχημένης λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Εξασφαλίζει την άνεση, την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών, ενώ διαμορφώνει καθοριστικά την εικόνα του καταλύματος. Παρά την

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top