Βρετανός τουρίστας έχασε την ζωή του σε ξενοδοχείο αφού κατανάλωσε 21 ποτά από το bar list

hotel drink list

Ο Timothy Southern 53 ετών άφησε την τελευταία του πνοη στο Royal Decameron Club Caribbean στο Saint Anns στην Καραιβική κατα την διάρκεια των διακοπών του, αφου μετα απο challenge ήπιε και τα 21 πότα του drink list του ξενοδοχείου.

., Βρετανός τουρίστας έχασε την ζωή του σε ξενοδοχείο αφού κατανάλωσε 21 ποτά από το bar list

Ο άτυχος τουρίστας συνοδευόταν από μέλη της οικογένειας του τα οποία κατηγόρησαν τα σωστικά συνεργεία τους για την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο περιστατικό

Η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του Κυρίου Southern αποκάλυψε ότι έπινε μπράντι και μπύρες από νωρίς το πρωί μέχρι την στιγμή που αποδέχθηκε το challengeήπιε τα ποτά του καταλόγου, γύρω στα μεσάνυχτα. Κατα την επιστρφη του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου έχασε τις αισθήσεις του

Καθώς δεν υπήρχε ιδιωτική ασφάλιση η οικογένεια δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στην μεταφορά της σωρού και ζήτησε χρηματοδότηση μέσω του gofund me

., Βρετανός τουρίστας έχασε την ζωή του σε ξενοδοχείο αφού κατανάλωσε 21 ποτά από το bar list

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top