Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Ανώνυμο σχέδιο 7

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα πιάτο σε ένα εστιατόριο;

Υπάρχουν πιάτα που θα σου κοστίσουν μια περιουσία και είναι προορισμένα μόνο για όσους έχουν βαθιές τσέπες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

Grand Velas Tacos αξία 25000$ Μεξικό

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Με το αστρονομικό κόστος των 25.000 δολαρίων ΗΠΑ, το συγκεκριμένο πιάτο είναι διαθέσιμο στο Μεξικό.

Στο εστιατόριο Frida του νέου θερέτρου Grand Velas Los Cabos.

Tορτίγια καλαμποκιού με χρυσό 24 καρατίων, Kobe, καραβίδες, χαβιάρι Almas Beluga και τυρί Μπρι με μαύρη τρούφα.

Σάλτσα που έχει βάση τσίλι Morita,καφέ Kopi Luwak πασπαλισμένες με βρώσιμες νιφάδες χρυσού.

White Truffle And Gold Pizza 2.420$ Μάλτα

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Η μέχρι πρότινος πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο με βουβαλίσια μοτσαρέλα, λευκή τρούφα, πασπαλισμένη με φύλλα 24κ χρυσού που μπορούν να καταναλωθούν.

Εάν επιθυμείτε να την απολαύσετε πρέπει να κατευθυνθείτε απευθείας στη Margo’s Pizzeria στη Βαλέτα, Μάλτα

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

The Zillion Dollar Lobster Frittata 2.000$ ΗΠΑ

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Η πιο ακριβή ομελέτα στον κόσμο σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Guinness

Η ομελέτα είναι διαθέσιμη στο ξενοδοχείο Le Parker Meridien στο Μανχάτταν. Περιλαμβάνει χαβιάρι Sevurga, αστακό

Louis Xiii Pizza 12000$ Ιταλία

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Αν νομίζατε ότι η παραπάνω πίτσα των 2400 δολαρίων ήταν ακριβή δείτε και την Louis Xiii Pizza δημιουργία του Renato Viola.

Η ζύμη είναι φτιαγμένη από το πιο εκλεπτυσμένο αλεύρι και χρειάζεται 72 ώρες για να προετοιμαστεί

Χαβιάρι Oscietra Royal Prestige, Kaspia Oscietra Kaspia Oscietra απο το Ιραν.

Φρέσκο αστακό που αποστείλετε από την Νορβηγία και εφτά είδη τυριών.

Σερβίρεται με σαμπάνια 

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top