Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Ανώνυμο σχέδιο 7

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα πιάτο σε ένα εστιατόριο;

Υπάρχουν πιάτα που θα σου κοστίσουν μια περιουσία και είναι προορισμένα μόνο για όσους έχουν βαθιές τσέπες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

Grand Velas Tacos αξία 25000$ Μεξικό

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Με το αστρονομικό κόστος των 25.000 δολαρίων ΗΠΑ, το συγκεκριμένο πιάτο είναι διαθέσιμο στο Μεξικό.

Στο εστιατόριο Frida του νέου θερέτρου Grand Velas Los Cabos.

Tορτίγια καλαμποκιού με χρυσό 24 καρατίων, Kobe, καραβίδες, χαβιάρι Almas Beluga και τυρί Μπρι με μαύρη τρούφα.

Σάλτσα που έχει βάση τσίλι Morita,καφέ Kopi Luwak πασπαλισμένες με βρώσιμες νιφάδες χρυσού.

White Truffle And Gold Pizza 2.420$ Μάλτα

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Η μέχρι πρότινος πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο με βουβαλίσια μοτσαρέλα, λευκή τρούφα, πασπαλισμένη με φύλλα 24κ χρυσού που μπορούν να καταναλωθούν.

Εάν επιθυμείτε να την απολαύσετε πρέπει να κατευθυνθείτε απευθείας στη Margo’s Pizzeria στη Βαλέτα, Μάλτα

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

The Zillion Dollar Lobster Frittata 2.000$ ΗΠΑ

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Η πιο ακριβή ομελέτα στον κόσμο σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Guinness

Η ομελέτα είναι διαθέσιμη στο ξενοδοχείο Le Parker Meridien στο Μανχάτταν. Περιλαμβάνει χαβιάρι Sevurga, αστακό

Louis Xiii Pizza 12000$ Ιταλία

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

Αν νομίζατε ότι η παραπάνω πίτσα των 2400 δολαρίων ήταν ακριβή δείτε και την Louis Xiii Pizza δημιουργία του Renato Viola.

Η ζύμη είναι φτιαγμένη από το πιο εκλεπτυσμένο αλεύρι και χρειάζεται 72 ώρες για να προετοιμαστεί

Χαβιάρι Oscietra Royal Prestige, Kaspia Oscietra Kaspia Oscietra απο το Ιραν.

Φρέσκο αστακό που αποστείλετε από την Νορβηγία και εφτά είδη τυριών.

Σερβίρεται με σαμπάνια 

., Από το Tacos με κόμπε των 25.000$, στην ομελέτα των 2000$: Οι ακριβότερες γαστρονομικές απολαύσεις του κόσμου

hotel training σεμιναρια
Uncategorized
sarras

Customer service. Τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη

Customer service. 4 πιο συνηθισμένα λάθη. Οι περισσότερες εταιρείες δεν φημίζονται για την ποιοτική τους εξυπηρέτηση.  Ουκ ολίγες φορές υποπίπτουν σε σφάλματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να απογοητεύσουν τους πελάτες τους. Τα

Διάβασε το άρθρο
seminars hoteltraining
Uncategorized
papadakispaul

Εργαζόμενοι στον τουρισμό επιλέγουν να κάνουν Career Break (Διάλειμμα απο την καριέρα): Τάσεις και Λόγοι

Ο τουρισμός είναι μια βιομηχανία που συχνά σχετίζεται με την εργασία υπό πίεση, Δύσκολες συνθήκες εργασίας , Συχνές αλλεπάλληλες και βραδινές βάρδιες καθως και αλλα πολλα. Ολο και περισσότερα στελέχη στον χώρο του τουρισμού επιλέγουν να κάνουν “career break,” δηλαδή να

Διάβασε το άρθρο
Ανώνυμο σχέδιο 24
Uncategorized
sarras

Γιατί τα Ξενοδοχεία στην Ελλάδα Σπανίως Επενδύουν σε Learning and Development: Οι Λόγοι και Τα Οφέλη

H απουσία τμημάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης “Learning and Development” στα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει την ανάπτυξη και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τον περιορισμένο αριθμό των ξενοδοχείων που επενδύουν σε

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top