Eργαζόμενη στην λάντζα εστιατορίου πηγαίνει στην εργασία της με πανάκριβη Bentley (Βίντεο)

ξενοδοχείο

Στην Κίνα έγινε viral στα κοινωνικά μέσα μια κυρία που πηγαίνει στην εργασία της με πανάκριβη Bentley. Εργάζεται στην λάντζα ενός εστιατορίου, η οποία είναι και από τις πιο δύσκολες θέσεις σε ένα εστιατόριο η ένα ξενοδοχείο

Ίσως δεν θα έπρεπε βέβαια να είναι Viral καθως εάν ενας τραπεζίτης πηγαινε στην εργασία του με Bentley δεν θα γινόταν θέμα συζήτησης

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της Κίνας Weibo στις 1 Απριλίου, μπορεί να τη δούμε να βγαίνει από ένα μαύρο Bentley φορώντας ένα ροζ πουκάμισο με ρίγες, μπότες, έτοιμη για να αναλάβει εργασία

“Αυτό που λείπει στη κυρία δεν είναι χρήματα, αλλά πράγματα να κάνει”, έγραφε στην περιγραφή του βίντεο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κίνας, η γυναίκα είναι πραγματικά πολύ πλούσια, αλλά επιλέγει να πλένει πιάτα στο εστιατόριο για να περνά την ώρα της.

., Eργαζόμενη στην λάντζα εστιατορίου πηγαίνει στην εργασία της με πανάκριβη Bentley (Βίντεο)

“Είναι πολύ βαρετό στο σπίτι” είπε όταν την ρώτησαν γιατί εργάζεται ενώ είναι πλούσια.

Περισσότερες λεπτομέρειες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν είναι η μόνη που ακολουθεί αυτήν τη συνήθεια. Στην κινέζικη κουλτούρα ηλικιωμένοι που έχουν ολοκληρώσει την επαγγελματική τους ζωή και έχουν συνταξιοδοτηθεί πλέον, επιλέγουν συχνά να εργαστούν σε διαφορετικές θέσεις για να περάσουν την ώρα τους και να έχουν κοινωνική αλληλεπίδραση. Αυτό είναι ευχάριστο και διατηρεί την ψυχική τους υγεία σε καλή κατάσταση.

Η κόρη της γυναίκας, που την οδηγεί με το Bentley στη δουλειά της, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να εμποδίσει τη μητέρα της από το να κάνει αυτό που ήθελε και γι’ αυτό τη στηρίζει οδηγώντας την στη δουλειά της.

Αυτό το βίντεο έχει γίνει viral στα κοινωνικά μέσα στην Κίνα και έχει συγκεντρώσει πολλά σχόλια . Πολλοί εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τη γυναίκα και το πνεύμα της. Άλλοι συζητούν για το κοινωνικό σύστημα και την ανισότητα στην κοινωνία.

Ωστόσο, η πλειοψηφία όσων σχολιάζουν στα Social media δηλώνει ότι αυτή η ιστορία είναι ένα παράδειγμα του πώς οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν και να είναι ευτυχισμένοι, ανεξαρτήτως περιουσίας και κοινωνικού status.

Είναι σημαντικό για εμάς να σεβόμαστε τις αξίες και τις επιλογές των άλλων ανθρώπων και να μην τους κρίνουμε βάσει των δικών μας προσδοκιών και κανόνων. Αυτό θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια πιο ανοικτή και ανεκτική κοινωνία, όπου οι άνθρωποι μπορούν να ζουν με τον δικό τους τρόπο και να είναι ευτυχισμένοι.

Αυτή η ιστορία μας υπενθυμίζει ότι η ευτυχία και η επιτυχία είναι προσωπικές έννοιες και εξαρτώνται από τους δικούς μας στόχους και αξίες. Δεν πρέπει να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων βάσει των δικών μας προσδοκιών και κανόνων, αλλά να επιτρέπουμε σε κάθε άνθρωπο να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει και να επιλέγει τον δρόμο που τον κάνει ευτυχισμένο.

Complaint for hoteltraiing
Uncategorized
John Protopapadakis

Πιστοί πελάτες. Όταν παραπονεθούν, φροντίστε να τους ακούσετε…

Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης Ο πιστός πελάτης είναι αξία ανεκτίμητη για οποιαδήποτε επιχείρηση. Οι λόγοι είναι πολλοί και μάλλον προφανείς: θα επιστρέψει, θα αγοράσει και άλλα προϊόντα/υπηρεσίες της επιχείρησης, θα μας διαφημίσει, θα γράψει θετική κριτική και θα κλείσει τα αυτιά σε

Διάβασε το άρθρο
Personal Development Hoteltraining
Uncategorized
sarras

Ο Κανόνας Tων 100 Ωρών Kαι Πώς Να Ξεχωρίσεις Στηv Εργασία σου

Ο δρόμος προς την τελειότητα στον επαγγελματικό χώρο απαιτεί αφοσίωση, στόχευση και συστηματική αυτοβελτίωση. Σε αυτήν τη συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση, ο “Κανόνας των 100 Ωρών” αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειές μας.

Διάβασε το άρθρο
mistakes at jobs 2
Uncategorized
sarras

Τα λάθη σε μια επιχείρηση είναι αναπόφευκτα και καθημερινά. Ένα παράδειγμα προς μίμηση

Το όνομα του Tom Watson είναι συνώνυμο με την IBM και την κορυφαία θέση της εταιρείας στον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, η ιστορία του Watson περιλαμβάνει επίσης μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς αλλά και ευφυΐας

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top