Το Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα Protel: Ένα Πλήρες Σύστημα Διαχείρισης Ξενοδοχείων

χωρίς τίτλο 2022 09 17T093647.949

Καλώς ήρθατε στην εποχή της εντατικής διαχείρισης του ξενοδοχείου σας με το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Protel. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες που θα βοηθήσουν το ξενοδοχείο σας να λειτουργήσει πιο απλά και αποτελεσματικά.

Είναι σημαντικό για κάθε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου να έχει μια εντατική προσέγγιση στη διαχείριση του, ιδιαίτερα σήμερα όταν ο ανταγωνισμός στον τομέα του τουριστικού ενδιαφέροντος είναι συνεχώς στενός. Το ξενοδοχειακό πρόγργραμμα Protel είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείου που θα βοηθήσει το ξενοδοχείο σας να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και να συντηρήσει τους πελάτες του περισσότερο ικανοποιημένους.

Τι Είναι το Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα Protel;

Το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Protel είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που συνδυάζει διάφορες υπηρεσίες που αφορούν τη διαχείριση ξενοδοχείου, όπως η κρατήσεις δωματίων, η συντήρηση καταλύματος, η ενημέρωση και διαχείριση πελατών και το λογιστικό.

Πώς Παρέχει Το Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα Protel Επαγγελματική Βοήθεια;

  1. Κρατήσεις Δωματίων: Το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Protel παρέχει ένα εύκολο και αποτελεσματικό σύστημα κρατήσεων δωματίων που θα βοηθήσει το ξενοδοχείο σας να αποκτήσει περισσότερες κρατήσεις δωματίων και να ενισχύσει την εταιρική του αποδοτικότητα.
  2. Συντήρηση Καταλύματος: Το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Protel επιτρέπει στο ξενοδοχείο να συντηρήσει τα καταλύματά του εύκολα και γρήγορα. Επίσης, παρέχει ένα σύστημα σημαντικών εκτιμήσεων και επισκευών ώστε να προγραμματίζεται επαγγελματικά το έργο της συντήρησης
  3. Ενημέρωση και Διαχείριση Πελατών: Το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Protel παρέχει ένα εντατικό σύστημα ενημέρωσης και διαχείρισης πελατών, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών σας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις και τις παρατηρήσεις των πελατών σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την υπηρεσία και την εμπειρία πελατών.
  4. Διαχείριση Κρατήσεων και Πληρωμών: Το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Protel παρέχει ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων και πληρωμών, επιτρέποντας την αποθήκευση στοιχείων πελατών, την επικύρωση κρατήσεων και την αποστολή πληρωμών. Επίσης, διαθέτει ένα σύστημα αυτόματης ενημέρωσης πελατών για την κατάσταση της κράτησής τους και τις πληρωμές τους.

Δείτεr εξ αποστάσεως το σεμινάριο Protel μονο με 59 ευρώ παρακάτω

., Το Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα Protel: Ένα Πλήρες Σύστημα Διαχείρισης Ξενοδοχείων

staffrooms
Uncategorized
sarras

Δωμάτια Προσωπικού(Staff Rooms) Ξενοδοχείου: Επένδυση στη Συνολική Απόδοση και Ικανοποίηση του Προσωπικού

Η παροχή κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης για το προσωπικό ενός ξενοδοχείου δεν είναι απλώς μια ένδειξη φροντίδας, αλλά αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την ευημερία και την απόδοση του προσωπικού. Ένα ευτυχισμένο και ικανοποιημένο προσωπικό μεταφράζεται σε καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες

Διάβασε το άρθρο
Lost&Found
Uncategorized
sarras

Διαδικασία Lost and Found στα ξενοδοχεία

Σύμφωνα με δεδομένα από τον ξενοδοχειακό κλάδο, το 52% των ταξιδιωτών παραδέχονται ότι ξεχνάνε αντικείμενα μετά την αναχώρηση τους από το ξενοδοχείο που διαμένανε Mια υπηρεσία που τα ξενοδοχεία συνήθως δεν δίνουν την δέουσα προσοχή είναι η αναζήτηση και εύρεση

Διάβασε το άρθρο
fightfofood
Hospitality
papadakispaul

Δικαστήριο καταδίκασε γυναίκα που πεταξε burrito σε υπαλληλο καταστήματος γρήγορης εστίασης να εργαστεί 2 μήνες σε fast-food (Video)

Ενας δικαστής στο Οχαιο διέταξε τη Ρόζμαρι Χέιν να εργαστεί σε κατάστημα fast food για δύο μήνες. Η Χέιν καταγράφηκε σε ένα βίντεο να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της ταχυφαγείου πριν πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπο της άτυχης εργαζόμενης

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top