Κάναμε 5 ερωτήσεις με θέμα τον τουρισμό στο επαναστατικό Chat GPT και οι απαντήσεις που μας έδωσε μας άφησαν άφωνους

χωρίς τίτλο 2023 02 06T181056.511

Το ChatGPT της OpenAI είναι η πιο εξελιγμένη μορφή τεχνητής νοημοσύνης που έχουμε δει ποτέ

Το ChatGPT είναι ένα μοντέλο γλωσσικής αναλυσης που ανέπτυξε η εταιρεία OpenAI. Για να το πούμε πιο απλά, είναι ένα εργαλέιο με τεχνητή νοημοσύνη(ΑΙ) με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε μέσω chat και να λάβετε απαντήσεις στα περισσότερα ερωτήματά σας. Έχει μέσα του ένα τεράστιο ‘ογκο δεδομένων κειμένου και μπορει να απαντά σε ερωτήσεις, να δημιουργεί δημιουργική συγγραφή, να περιλαμβάνει μεγάλο κείμενο και να εκτελεί πολλές άλλες γλωσσικές εργασίες

Απαντάει σε όσα ερωτήματα έχουν να κάνουν τόσο με πληροφορίες (π.χ. χρήση των social media και συμβουλές για αυτά) όσο και με ανθρώπινες σχέσεις και προβλήματα και “μιλάει”όλες τις γλώσσες του κόσμου και το βασικότερο είναι δωρεάν για όλους.

Η ομάδα της Hoteltraining έκανε 5 ερωτήσεις στο ChatGPT και οι απαντήσεις που έδωσε ήταν πραγματικά σαν να συνομιλείς με άνθρωπο.

1)Hoteltraining-Προκλήσεις και αδυναμίες στον χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα?

AI-Ο τουρισμός είναι ένα από τα πιο αναπτυσσόμενους και κερδοφόρους τομείς στον πλανήτη. Στην Ελλάδα, τα αξιοθέατα, η ιστορία και η φυσική ομορφιά παρέχουν έδαφος για τουριστικές δραστηριότητες. Ωστόσο, στον χώρο αυτό υπάρχουν επίσης προκλήσεις και αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Η διαχείριση του τουριστικού προιόντος απαιτεί μεγάλη προσοχή και στρατηγική σκέψη.Για παράδειγμα, η ενημέρωση των τουριστικών περιεχομένων σε περιοχές όπου έχουν συμβεί αλλαγές, όπως ένα ιστορικό αξιοθέατο που έχει κλείσει για συντήρηση η ακόμα και κακή σηματοδότηση για να βρέι ένας τουρίστας τον προορισμό του.

οι προκλήσεις που συναντά ο τουριστικός κλάδος στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνουν πολλά θέματα, όπως η ανεπαρκής αξιοπιστία των υπηρεσιών, η ανεπαρκής εξυπηρέτηση πελατών, η ανεπαρκής καταλληλότητα των υποδομών και η ανεπαρκής στήριξη από τον τομέα της κυβέρνησης στον εργαζόμενο

2)Hoteltraining-Ποια ξενοδοχεία είναι πρώτα σε ζήτηση στην Ελλάδα

AI-Εκατοντάδες ξενοδοχεία, συγκροτήματα και πανδοχεία στεγάζουν την ανάγκη του συνεχούς αυξανόμενου αριθμού των τουριστών. Αλλά ποια ξενοδοχεία είναι πραγματικά πρώτα σε ζήτηση στην Ελλάδα;

Τα ξενοδοχεία 5 αστέρων είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή για τους τουριστές που αναζητούν το βέλτιστο στις ανέσεις και την ποιότητα υπηρεσιών.περιλαμβάνουν τα ξενοδοχεία The Westin Athens, Αstir Palace και The St. Regis Athens.

Επίσης, τα ξενοδοχεία με παραδοσιακό στυλ και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ακολουθάνε σε ζήτηση.

3)Hoteltraining- Ποια είναι τα δημοφιλέστερα cocktails?

ΑΙ-Τα δημοφιλέστερα cocktails στον παγκόσμιο επαγγελματικό χώρο του bar μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και την περίοδο, αλλά μερικά από τα δημοφιλέστερα σε ευρύτερο επίπεδο περιλαμβάνουν τα:

  • Martini
  • Old Fashioned
  • Margarita
  • Cosmopolitan
  • Daiquiri
  • Whiskey Sour
  • Mojito

Προσοχή: οι αγαπημένες σας επιλογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τον προσωπικό σας γούστο.

4)Hoteltraining-Πως να βρείτε τον ιδανικό εργαζόμενο για το ξενοδοχείο σας

AI-Δεν υπάρχει μια απλή απάντηση για το ποιοι είναι οι ιδανικοί υπάλληλοι για ένα ξενοδοχείο, αλλά υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή των κατάλληλων στελεχών.

Τα ξενοδοχεία απαιτούν έναν σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από τους εργαζόμενους τους, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετούν τους πελάτες τους με την καλύτερo δυνατό τρόπο. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας εργαζόμενος σε ένα ξενοδοχείο είναι η επικοινωνία. Είναι σημαντικό για τους εργαζόμενους να μπορούν να επικοινωνούν επαγγελματικά και σαφώς με τους πελάτες και τους συναδέλφους τους.

Τα ξενοδοχεία είναι μέρη όπου οι πελάτες αναμένουν να βρουν ένα εξαιρετικά εξυπηρετικό προσωπικο,θα πρέπει να είναι εξυπηρετικοί, ευγενικοί και θερμοί στους πελάτες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Ένας ιδανικός υπάλληλος για ένα ξενοδοχείο θα πρέπει επίσης να έχει πείρα και εμπειρία στην εργασία του

5)Hoteltraining-Γιατί κάποιος πρέπει να παρακολουθεί Σεμινάρια

AI-

Η συνεχής εκμάθηση και εναλλαγή στοιχείων είναι σημαντική για να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί η επαγγελματική ικανότητα και η κατανόηση στην περιοχή του επαγγέλματός σας. Παρακολουθώντας σεμινάρια, μπορείτε να ανακαλύψετε νέες τεχνικές, να ενημερωθείτε για τις πιο σύγχρονες τάσεις και να αναπτυξείτε τις δεξιότητές σας.

Επιπλέον, παρακολουθώντας σεμινάρια μπορείτε να ενταχθείτε σε μια κοινότητα προσωπικών και επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την περιοχή του επαγγέλματός σας, να ανταλλάξετε ιδεες και να διασυνδεθείτε με προοπτικές εταιρείες και επαγγελματίες.

Τέλος, παρακολουθώντας σεμινάρια μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας

Και όμως αυτές τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μας τις έδωσε το ChatGTP και οχι ενα αληθνο άτομο

., Κάναμε 5 ερωτήσεις με θέμα τον τουρισμό στο επαναστατικό Chat GPT και οι απαντήσεις που μας έδωσε μας άφησαν άφωνους

fightfofood
Hospitality
papadakispaul

Δικαστήριο καταδίκασε γυναίκα που πεταξε burrito σε υπαλληλο καταστήματος γρήγορης εστίασης να εργαστεί 2 μήνες σε fast-food (Video)

Ενας δικαστής στο Οχαιο διέταξε τη Ρόζμαρι Χέιν να εργαστεί σε κατάστημα fast food για δύο μήνες. Η Χέιν καταγράφηκε σε ένα βίντεο να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της ταχυφαγείου πριν πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπο της άτυχης εργαζόμενης

Διάβασε το άρθρο
restaurantmarketing
Uncategorized
sarras

Πως ανύπαρκτο εστιατόριο έγινε το πιο exclusive και εξεζητημένο εστιατόριο, κορυφαίο στην κατάταξη στο Tripadvisor

Ίσως την παρακάτω ιστορία να την έχετε ακούσει ξανά καθώς είναι από το 2017, όμως θα είναι για πάντα μια μοναδική περίπτωση την οποία δύσκολα θα συναντήσουμε ξανά. Το εστιατόριο “Shed at Dulwich” στο Λονδίνο έχει μια εντυπωσιακή ιστορία που

Διάβασε το άρθρο
itsadeal
Uncategorized
papadakispaul

Περισσότερα κίνητρα για όσους θέλουν να εργαστούν σεζόν είναι η λύση στις κενές θέσεις στα ξενοδοχεία

Οι ελλείψεις σε προσωπικό που καλείται να εργαστεί σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των επιχειρήσεων αυτών. Σύμφωνα επίσης με την έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ:Οι άνεργοι τον Ιανουάριο του 2024 ανήλθαν σε 495.132 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top