Όσο πιο αδύνατος είσαι τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση! Αυτή είναι η ασυνήθιστη ιδέα που χρησιμοποιεί το Mongolias Master στο Kuching, ένα εστιατόριο στη Μαλαισία. Οι ειδικές εκπτώσεις είναι πολύ δημοφιλείς στα εστιατόρια. Ειδικά τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα εστιατόρια στην Μαλισία προσπαθούσαν να προσελκύσουν τους πελάτες τους χρησιμοποιώντας διάφορα ειδικά μοντέλα εκπτώσεων: αγοράστε δύο πιάτα, πληρώστε μόνο για ένα. ξοδέψτε 50€ και λάβετε πίσω ένα κουπόνι 10€. αγοράστε ένα κυρίως πιάτο και λάβετε το επιδόρπιο δωρεάν. Αλλά αυτές οι εκπτώσεις ακούγονται λογικές. . Στο Mongolian Master όμως η έκπτωση εξαρτάται από τη διάσταση της κοιλιάς σας! οι πελάτες πρέπει να περάσουν από ενα κάθετο πέρασμα όρθιοι: Όσο πιο λεπτή είναι η είσοδος από την οποία μπορούν να περάσουν οι πελάτες, τόσο λιγότερα θα πληρώσουν για το γεύμα τους. Στην είσοδο του εστιατορίου υπάρχουν 5 κάθετα περάσματα με διαφορετικές διαστάσεις. Κάθε πέρασμα συνδέεται με διαφορετικό ποσοστό έκπτωσης. Υπάρχει έκπτωση ακόμα και 100%, το οποίο σχετίζεται με ένα μικροσκοπικό πέρασμα σχεδόν αδύνατο να περάσει, αλλά υπάρχει και ένα "εύκολο"με το οποίο παίρνεις 10% έκπτωση. Ενδιάμεσα, υπάρχουν εκπτώσεις 20, 30 ή 50%. .
Uncategorized
AA Rosettes vs Michelin Stars. H Σημασία τους στην Επιτυχία Εστιατορίων
Τα AA Rosette Awards αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία γαστρονομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απονέμονται από την οργάνωση The AA (Automobile Association) και στοχεύουν στην αναγνώριση των εξαιρετικών εστιατορίων και της υψηλής ποιότητας κουζίνας που προσφέρουν. Το σύστημα των