Αυτό το εστιατόριο προσφέρει έκπτωση εώς και 100% ανάλογα με το σωματότυπο σας

hoteltraining2023
Όσο πιο αδύνατος είσαι τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση! Αυτή είναι η ασυνήθιστη ιδέα που χρησιμοποιεί το Mongolias Master στο Kuching, ένα εστιατόριο στη Μαλαισία. Οι ειδικές εκπτώσεις είναι πολύ δημοφιλείς στα εστιατόρια. Ειδικά τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα εστιατόρια στην Μαλισία προσπαθούσαν να προσελκύσουν τους πελάτες τους χρησιμοποιώντας διάφορα ειδικά μοντέλα εκπτώσεων: αγοράστε δύο πιάτα, πληρώστε μόνο για ένα. ξοδέψτε 50€ και λάβετε πίσω ένα κουπόνι 10€. αγοράστε ένα κυρίως πιάτο και λάβετε το επιδόρπιο δωρεάν. Αλλά αυτές οι εκπτώσεις ακούγονται λογικές.
., Αυτό το εστιατόριο προσφέρει έκπτωση εώς και 100% ανάλογα με το σωματότυπο σας
Στο Mongolian Master όμως η έκπτωση εξαρτάται από τη διάσταση της κοιλιάς σας! οι πελάτες πρέπει να περάσουν από ενα κάθετο πέρασμα όρθιοι: Όσο πιο λεπτή είναι η είσοδος από την οποία μπορούν να περάσουν οι πελάτες, τόσο λιγότερα θα πληρώσουν για το γεύμα τους. Στην είσοδο του εστιατορίου υπάρχουν 5 κάθετα περάσματα με διαφορετικές διαστάσεις. Κάθε πέρασμα συνδέεται με διαφορετικό ποσοστό έκπτωσης. Υπάρχει έκπτωση ακόμα και 100%, το οποίο σχετίζεται με ένα μικροσκοπικό πέρασμα σχεδόν αδύνατο να περάσει, αλλά υπάρχει και ένα "εύκολο"με το οποίο παίρνεις 10% έκπτωση. Ενδιάμεσα, υπάρχουν εκπτώσεις 20, 30 ή 50%.
., Αυτό το εστιατόριο προσφέρει έκπτωση εώς και 100% ανάλογα με το σωματότυπο σας
Complaint for hoteltraiing
Uncategorized
John Protopapadakis

Πιστοί πελάτες. Όταν παραπονεθούν, φροντίστε να τους ακούσετε…

Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης Ο πιστός πελάτης είναι αξία ανεκτίμητη για οποιαδήποτε επιχείρηση. Οι λόγοι είναι πολλοί και μάλλον προφανείς: θα επιστρέψει, θα αγοράσει και άλλα προϊόντα/υπηρεσίες της επιχείρησης, θα μας διαφημίσει, θα γράψει θετική κριτική και θα κλείσει τα αυτιά σε

Διάβασε το άρθρο
Personal Development Hoteltraining
Uncategorized
sarras

Ο Κανόνας Tων 100 Ωρών Kαι Πώς Να Ξεχωρίσεις Στηv Εργασία σου

Ο δρόμος προς την τελειότητα στον επαγγελματικό χώρο απαιτεί αφοσίωση, στόχευση και συστηματική αυτοβελτίωση. Σε αυτήν τη συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση, ο “Κανόνας των 100 Ωρών” αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειές μας.

Διάβασε το άρθρο
mistakes at jobs 2
Uncategorized
sarras

Τα λάθη σε μια επιχείρηση είναι αναπόφευκτα και καθημερινά. Ένα παράδειγμα προς μίμηση

Το όνομα του Tom Watson είναι συνώνυμο με την IBM και την κορυφαία θέση της εταιρείας στον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, η ιστορία του Watson περιλαμβάνει επίσης μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς αλλά και ευφυΐας

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top