Όσο πιο αδύνατος είσαι τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση! Αυτή είναι η ασυνήθιστη ιδέα που χρησιμοποιεί το Mongolias Master στο Kuching, ένα εστιατόριο στη Μαλαισία. Οι ειδικές εκπτώσεις είναι πολύ δημοφιλείς στα εστιατόρια. Ειδικά τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα εστιατόρια στην Μαλισία προσπαθούσαν να προσελκύσουν τους πελάτες τους χρησιμοποιώντας διάφορα ειδικά μοντέλα εκπτώσεων: αγοράστε δύο πιάτα, πληρώστε μόνο για ένα. ξοδέψτε 50€ και λάβετε πίσω ένα κουπόνι 10€. αγοράστε ένα κυρίως πιάτο και λάβετε το επιδόρπιο δωρεάν. Αλλά αυτές οι εκπτώσεις ακούγονται λογικές. .Στο Mongolian Master όμως η έκπτωση εξαρτάται από τη διάσταση της κοιλιάς σας! οι πελάτες πρέπει να περάσουν από ενα κάθετο πέρασμα όρθιοι: Όσο πιο λεπτή είναι η είσοδος από την οποία μπορούν να περάσουν οι πελάτες, τόσο λιγότερα θα πληρώσουν για το γεύμα τους. Στην είσοδο του εστιατορίου υπάρχουν 5 κάθετα περάσματα με διαφορετικές διαστάσεις. Κάθε πέρασμα συνδέεται με διαφορετικό ποσοστό έκπτωσης. Υπάρχει έκπτωση ακόμα και 100%, το οποίο σχετίζεται με ένα μικροσκοπικό πέρασμα σχεδόν αδύνατο να περάσει, αλλά υπάρχει και ένα "εύκολο"με το οποίο παίρνεις 10% έκπτωση. Ενδιάμεσα, υπάρχουν εκπτώσεις 20, 30 ή 50%. .
![]()

Uncategorized
Πεντάστερα στα λόγια, τριάστερα στην εμπειρία, Το λάθος που κάνουν πολλά ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Πολλά ξενοδοχεία επιλέγουν να χαρακτηρίζονται ως “5 αστέρων”, χωρίς όμως να προσφέρουν την αντίστοιχη εμπειρία. Το αποτέλεσμα; Οι επισκέπτες απογοητεύονται, οι αρνητικές κριτικές πολλαπλασιάζονται, και η φήμη του ξενοδοχείου πλήττεται, πολλές φορές ανεπανόρθωτα. Η εμπειρία του πελάτη δεν καθορίζεται μόνο