Διαδικτυακά Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

2

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η hoteltraining.gr , η πρώτη Πλατφόρμα Σεμιναρίων Τουριστικών Επαγγελμάτων  προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσει όποιος το επιθυμεί γνώσεις σε όλες τις ειδικότητες της φιλοξενίας σε πραγματικά προσιτές τιμές.

., Διαδικτυακά Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

Οι εισηγητές της hoteltraining.gr, στελέχη όλοι που σχετίζονται με την εκπαίδευση στον Τουριστικό τομέα, επιλέχθηκαν με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να προσφέρουν -πέρα από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο – εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες.

Τα ταχύρυθμα σεμινάρια, μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί από υπολογιστή, tablet ή Smartphone, μέσα από μια απλοποιημένη διαδικασία που δίνει την ευκαιρία στον καθένα να την ολοκληρώσει ακόμα κι αν δεν έχει μεγάλη εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

., Διαδικτυακά Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

Το σημείο στο οποίο πρέπει να σταθεί κανείς είναι το κόστος του κάθε σεμιναρίου το οποίο είναι 49 ευρώ για να είναι εφικτό ακόμα και στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται ο απασχολούμενος στην Τουριστική βιομηχανία και να μπορεί να το κάνει, ακολουθώντας τον ρυθμό προόδου που επιθυμεί αλλά και στις ώρες που τον διευκολύνουν.

Κάθε πιστοποιητικό-βεβαίωση παρακολούθησης  που λαμβάνει κάποιος που συμμετέχει στα σεμινάρια έχει έναν μοναδικό αριθμό (certification number) με τον οποίο μπορεί να διασφαλιστεί η γνησιότητα του εντύπου.

Τα Online Σεμινάρια της hoteltraining.gr, αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα για την ποιοτική εκπαίδευση και εξέλιξη των ξενοδοχοϋπαλλήλων.  Μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, γίνεται κανείς ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας και επενδύει σ’ ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Ανακάλυψε ταχύρυθμα σεμινάρια τα οποία στοχεύουν στην ενίσχυση και επικαιροποίηση των γνώσεων σου και επίλεξε τον τρόπο για τη λύση του εργασιακού σου προβλήματος!

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top