Ένα από τα πιο Hi-Tech ξενοδοχεία στον κόσμο

χωρίς τίτλο 4

Eccleston Square Hotel Λονδίνο. Ένα ξενοδοχείο που μπορεί να σας ξεγελάσει με την ιστορική εξωτερικά αρχιτεκτονική του. Αλλά μόλις εισέλθετε, το 5* αυτό ξενοδοχείο αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά, πολυτελή boutique ξενοδοχεία στο Λονδίνο.

, Ένα από τα πιο Hi-Tech ξενοδοχεία στον κόσμο.

., Ένα από τα πιο Hi-Tech ξενοδοχεία στον κόσμο

Το ξενοδοχείο έχει πολλές εκπλήξεις για ανθρώπους που εκτιμούν την τεχνολογία και είναι πρόθυμοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να την απολαύσουν. Από τα κουμπιά αφής του που ελέγχουν τη μουσική,κουρτίνες και τον φωτισμό μέχρι τα iPad που λειτουργούν ως Concierge, το Eccleston Square Hotel δείχνει πολλές υποσχέσεις.

., Ένα από τα πιο Hi-Tech ξενοδοχεία στον κόσμο

Το ξενοδοχείο θέλει να ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας που περιμένει να βρει ο επισκέπτης. Είναι ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που ανέπτυξαν μια Concierge εφαρμογή για smartphone και έσπευσαν να προσφέρουν στους επισκέπτες ένα δωρεάν smartphone κατά τη διαμονή τους.

., Ένα από τα πιο Hi-Tech ξενοδοχεία στον κόσμο

Το υψηλό επίπεδο τεχνολογικής ολοκλήρωσης στο Eccleston Square Hotel επιτρέπει στους επισκέπτες να εξατομικεύσουν πλήρως τη διαμονή τους. Η εξατομίκευση ξεκινά πριν από το check-in, με αυτοματοποιημενα email πριν την άφιξη που είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες των επισκεπτών

., Ένα από τα πιο Hi-Tech ξενοδοχεία στον κόσμο

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση 3D, τοίχους από γυαλί με καταρράκτη με δυνατότητα άμεσης ψύξης και καθρέφτες μπάνιου με ενσωματωμένες τηλεοράσεις LCD . Κάθε δωμάτιο διαθέτει επίσης ένα χειροποίητο σουηδικό κρεβάτι Hästens( αξίας άνω των 10.000 ευρώ) που προσαρμόζεται αυτόματα στο περίγραμμα του σώματός σας. Μπορεί ακόμη και να προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ με το πάτημα ενός κουμπιού.

., Ένα από τα πιο Hi-Tech ξενοδοχεία στον κόσμο

Όλα δωμάτια διαθέτουν την απόλυτη γκάμα δυνατοτήτων συνδεσιμότητας με με πρίζες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και ΕΕ καθώς και usb

Το Eccleston Square διαθέτει 39 δωμάτια και ένα Media Lounge σχεδιασμένο σε στυλ αίθουσας συσκέψεων, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 14 άτομα.

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top