Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο

χωρίς τίτλο 35

ToCooking@Homeείναι ένα βιβλίο συνταγών από τον ΕxecutiveChefΚώστα Κωβαίο για τον κάθε ένα που επιθυμεί να μαγειρέψει υγιεινά, εύκολα και έξυπνα στο σπίτι.

Ο Executive Chef Κώστας Κωβαίος σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Φυλάτος παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό την πρώτη του συντονισμένη συγγραφική προσπάθεια, το Cooking@Home. Ένα βιβλίο συνταγών με εύκολες ιδέες για να εκτελέσετε σπιτικές συνταγές φαγητού με στυλ και χαρακτήρα.

, Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο

Η ιδέα πίσω από το βιβλίο

Μετά από αρκετά χρόνια συνταγογραφίας,αποφάσισα να συγκεντρώσω ένα μικρό μέρος αυτών και να τις “δέσω” σε ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί εύκολα.

Δεν τις ξεχωρίζω, δεν τις κατατάσσω, είναι όλες μέρος της ζωής μου, είτε σε πιο πρώιμο μαγειρικά επίπεδο,είτε σε πιο προχωρημένο.

Το Cooking@Home αποτελεί μία ανθολογία των συνταγών μου, που θα ήθελα να μοιραστώ με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου περνώντας ευχάριστες στιγμές γύρω από το τραπέζι.

Η φιλοσοφία των συνταγών

Η φιλοσοφία των συνταγών είναι ξεκάθαρη. Comfort,καθημερινές συνταγές με χρήσιμα tips και παραλλαγές,τις οποίες μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αναλυτικά βήματα και πολλές δοκιμές εγγυώνται το αποτέλεσμα των συνταγών,έστω και με έλλειψη κάποιου υλικού ή τεχνικού λάθους.

Κάποιες από αυτές τις συνταγές βρίσκονται σε πολλά από τα επαγγελματικά μενού μου,αλλά στο Cooking@Home έχουν απλοποιηθεί σε τεχνικές και παρουσίαση,ώστε να μπορεί εύκολα να τις απολαύσει ο καθένας από την άνεση της κουζίνας του.

Ο στόχος του βιβλίου Cooking@Home

Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού.Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα και περιοδικά. Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες,δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και επώνυμες?

Ο στόχος μέσα από το βιβλίο αυτό, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς ορίζοντες του αναγνώστη.

Μη φοβάστε να πειραματιστείτε,να δοκιμάσετε νέα υλικά και συνδυασμούς. Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.

Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει στο παρακάτω link

Εκδόσεις Φυλάτος

Η ιστορία πίσω από την δημιουργία του Οίκου Φυλάτος είναι ο ίδιος ο συγγραφέας. Ο άνθρωπος, που ανοίγει την ψυχή του και ελευθερώνει τις πεταλούδες που πετούν μέσα του. Αυτός ο οποίος, χρωματίζει με την πένα του τα σύνορα κάποιου διαφορετικού ηλιοβασιλέματος.

Είναι αυτός που μας ταξιδεύει εκεί όπου δεν είχαμε ταξιδέψει πριν.

Βασιλίσσης Όλγας 89, Τ.Κ 54643, Θεσσαλονίκη

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top