Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο

χωρίς τίτλο 35

ToCooking@Homeείναι ένα βιβλίο συνταγών από τον ΕxecutiveChefΚώστα Κωβαίο για τον κάθε ένα που επιθυμεί να μαγειρέψει υγιεινά, εύκολα και έξυπνα στο σπίτι.

Ο Executive Chef Κώστας Κωβαίος σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Φυλάτος παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό την πρώτη του συντονισμένη συγγραφική προσπάθεια, το Cooking@Home. Ένα βιβλίο συνταγών με εύκολες ιδέες για να εκτελέσετε σπιτικές συνταγές φαγητού με στυλ και χαρακτήρα.

, Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο

Η ιδέα πίσω από το βιβλίο

Μετά από αρκετά χρόνια συνταγογραφίας,αποφάσισα να συγκεντρώσω ένα μικρό μέρος αυτών και να τις “δέσω” σε ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί εύκολα.

Δεν τις ξεχωρίζω, δεν τις κατατάσσω, είναι όλες μέρος της ζωής μου, είτε σε πιο πρώιμο μαγειρικά επίπεδο,είτε σε πιο προχωρημένο.

Το Cooking@Home αποτελεί μία ανθολογία των συνταγών μου, που θα ήθελα να μοιραστώ με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου περνώντας ευχάριστες στιγμές γύρω από το τραπέζι.

Η φιλοσοφία των συνταγών

Η φιλοσοφία των συνταγών είναι ξεκάθαρη. Comfort,καθημερινές συνταγές με χρήσιμα tips και παραλλαγές,τις οποίες μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αναλυτικά βήματα και πολλές δοκιμές εγγυώνται το αποτέλεσμα των συνταγών,έστω και με έλλειψη κάποιου υλικού ή τεχνικού λάθους.

Κάποιες από αυτές τις συνταγές βρίσκονται σε πολλά από τα επαγγελματικά μενού μου,αλλά στο Cooking@Home έχουν απλοποιηθεί σε τεχνικές και παρουσίαση,ώστε να μπορεί εύκολα να τις απολαύσει ο καθένας από την άνεση της κουζίνας του.

Ο στόχος του βιβλίου Cooking@Home

Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού.Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα και περιοδικά. Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες,δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και επώνυμες?

Ο στόχος μέσα από το βιβλίο αυτό, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς ορίζοντες του αναγνώστη.

Μη φοβάστε να πειραματιστείτε,να δοκιμάσετε νέα υλικά και συνδυασμούς. Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.

Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει στο παρακάτω link

Εκδόσεις Φυλάτος

Η ιστορία πίσω από την δημιουργία του Οίκου Φυλάτος είναι ο ίδιος ο συγγραφέας. Ο άνθρωπος, που ανοίγει την ψυχή του και ελευθερώνει τις πεταλούδες που πετούν μέσα του. Αυτός ο οποίος, χρωματίζει με την πένα του τα σύνορα κάποιου διαφορετικού ηλιοβασιλέματος.

Είναι αυτός που μας ταξιδεύει εκεί όπου δεν είχαμε ταξιδέψει πριν.

Βασιλίσσης Όλγας 89, Τ.Κ 54643, Θεσσαλονίκη

kariera
Uncategorized
papadakispaul

Hoteltraining.gr: Συμμετοχή στο Tourism Meeting Point 2025

Η Hoteltraining.gr με μεγάλη χαρά συμμετέχει στο Tourism Meeting Point 2025, που διοργανώνεται από το Kariera.gr και τη Workathlon στις 8 Φεβρουαρίου 2025 Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Galaxy. Το event, που θα πραγματοποιηθεί με στρατηγικούς συνεργάτες την Bar Academy και την Hoteltraining.gr και Gold Sponsor Domes Resorts, αποτελεί την

Διάβασε το άρθρο
Employee feeling good hotels
Uncategorized
papadakispaul

Εργασία σε Ξενοδοχείο: Πώς να Ζήσεις και Όχι Απλά να Επιβιώσεις

Το παρακάτω άρθρο μας το έστειλε ένας συνεργάτης μας, ένας επαγγελματίας που εργάζεται χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο και έχει βιώσει όλες τις δυσκολίες αλλά και τις προκλήσεις αυτής της απαιτητικής δουλειάς. Μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις και τις εμπειρίες του

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining Housekeeping
Uncategorized
papadakispaul

Οροφοκομία. Το Άλφα και το Ωμέγα στην λειτουργία ενός ξενοδοχείου

Η οροφοκομία δεν είναι απλώς μια υπηρεσία καθαρισμού. Είναι μια κρίσιμη λειτουργία που βρίσκεται στον πυρήνα της επιτυχημένης λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Εξασφαλίζει την άνεση, την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών, ενώ διαμορφώνει καθοριστικά την εικόνα του καταλύματος. Παρά την

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top