7 λόγοι για τον οποίο ικανοί υπάλληλοι αφήνουν τα ξενοδοχεία

χωρίς τίτλο 5


Τα ξενοδοχεία ξοδεύουν σημαντικά χρηματικά ποσά και πολύτιμο χρόνο ώστε να προσλάβουν και να εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους τους. Τότε γιατί τα ξενοδοχεία μετά από όλα αυτά χάνουνε τους ικανούς υπαλλήλους τους; Παρακάτω θα δούμε 7 σημαντικούς  λόγους για τους  οποίους συνήθως χάνει μερικούς από τους καλύτερους υπαλλήλους ένα ξενοδοχείο.

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώθηκε απο 230 εργαζομένους που απασχολούνται σε ξενοδοχεία

., 7 λόγοι για τον οποίο ικανοί  υπάλληλοι αφήνουν τα ξενοδοχεία

1) Δεν προσφέρεται το πρόγραμμα εργασίας στην ώρα του. Ένα ξενοδοχείο θα πρέπει να προσφέρει το πρόγραμμα εργασίας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν. Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν απάντησαν ότι έχουνε και αυτοί ζωές έξω από το ξενοδοχείο όποτε θέλουνε να προγραμματίσουν και αυτοι την προσωπική τους ζωή.

Προσφέροντας το πρόγραμμα εργασίας στους εργαζόμενους πολύ νωρίτερα δείχνει στον εργαζόμενο ότι ενδιαφέρεται το ξενοδοχείο για αυτόν

2) Ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων επίσης απάντησαν ότι δεν έχουνε σταθερή μέρα που να πληρώνονται αλλά και ορισμένες φορές δεν πληρώνονται την  υπερωρία  ή κάποιο ρεπό που χάνεται.

3) Το ξενοδοχείο δεν επενδύει στο να  εκπαιδεύσει τον υπάλληλο και να τον κάνει να νιώσει πολύτιμος.

4) Δεν προάγει το υπαρχων προσωπικό και προτιμάει να φέρει εξωτερικό στέλεχος και όχι από τους ηδη εργαζομένους.

5) Διακρίσεις στις κατανομή εργασιών

6) Μη τήρηση των συμφωνιών

7) Κακή συμπεριφορά προϊσταμένου

Αν θες να κρατήσεις τους καλύτερους ανθρώπους σου, θα πρέπει να σκεφτείς πιο προσεκτικά πώς τους συμπεριφέρεσαι. Ενώ οι καλοί εργαζόμενοι είναι πολύ καλοί, το ταλέντο τους τούς δίνει μια αφθονία επιλογών εργασίας. Θα πρέπει να τους κάνεις να θέλουν να δουλέψουν μόνο για σένα και να μην μπαίνουν κάνει στον διαδικασία να αναζητήσουν άλλη εργασία .

Τώρα όλα τα ξενοδοχειακά σεμινάρια που διοργανώνει η Hoteltraining με εξ αποστάσεως παρακολούθηση μέσω της πλέον εύχρηστης πλατφόρμας .

Η Hoteltraining παρέχει την δυνατότητα στους ανθρώπους που έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα ή διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές την δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάθε σεμινάριο που υλοποιεί με μόλις ένα κλικ από τον υπολογιστή τους. 

Δείτε Εδώ τα τρέχοντα προγράμματα

., 7 λόγοι για τον οποίο ικανοί  υπάλληλοι αφήνουν τα ξενοδοχεία

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top