Ξενοδοχείο με χρυσό 24 καρατίων…

105036472 2998080786970750 4980728526677144071 n

Οι εξωτερικές εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου οφείλουν να προϊδεάζουν τον επισκέπτη για το τι να περιμένει. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό που οι μαρκετίστες αποκαλούν ως physical settings (φυσικές εγκαταστάσεις) ορίζεται ως ένα ακόμη P του μάρκετινγκ.

Το σίγουρο είναι ότι οι εξωτερικές (και όχι μόνο) εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Hanoi Golden Lake, στο Βιετνάμ (μία χώρα που εσχάτως επενδύει στον τουρισμό), δεν αφήνει περιθώρια σχετικά με την αγορά-στόχο στην οποία απευθύνεται.

Το πολυτελές ξενοδοχείο 6 αστέρων, που θα ανοίξει μέσα στη χρονιά (το εντυπωσιακό εξωτερικό κάλυμμα είναι ήδη έτοιμο, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών), θα είναι εσωτερικά και εξωτερικά καλυμμένο με χρυσό…

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που θα είναι καλυμμένο εσωτερικά και εξωτερικά με χρυσό 24 καρατίων – υπάρχουν, ωστόσο, άλλα πολυτελή ξενοδοχεία που έχουν ψήγματα χρυσού στις εγκαταστάσεις τους (π.χ. στην οροφή ή στα παράθυρα). 

Διαθέτει επίσης, στους 25 ορόφους του, επιχρυσωμένα έπιπλα, νεροχύτες, μπανιέρες, καθώς και μια σειρά από διακοσμητικά στοιχεία εξίσου καλυμμένα με χρυσό – η μέση τιμή διανυκτέρευσης θα είναι 250 δολάρια (γύρω στα 220 ευρώ).

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top