Hospitality News
Overbooking. Πώς και γιατί εφαρμόζεται
Γιατί ορισμένες τουριστικές επιχειρήσεις επιδίδονται στο overbooking; Πρώτα από όλα, πρέπει να πούμε ότι η πρακτική του overbooking, όπως ονομάζεται το κλείσιμο περισσότερων εισιτηρίων ή δωματίων, είναι καθόλα νόμιμη (σύμφωνα με
Posted
by
John Protopapadakis
on
March 22, 2024
Comments Off on Overbooking. Πώς και γιατί εφαρμόζεται
Like
Εργασιακό Burnout στον ξενοδοχειακό κλάδο. Τι το προκαλεί και πως μπορούμε να αποφύγουμε την επαγγελματική εξουθένωση
Το burnout, ή αλλιώς επαγγελματική εξουθένωση, μπορεί να περιγραφεί ως μια κατάσταση ψυχικού, σωματικού και συναισθηματικού red flag! Είναι με λιγα λογια η απάντηση σε συσσωρευμένο εργασιακό άγχος, στους απαιτητικούς
Posted
by
sarras
on
March 17, 2024
Comments Off on Εργασιακό Burnout στον ξενοδοχειακό κλάδο. Τι το προκαλεί και πως μπορούμε να αποφύγουμε την επαγγελματική εξουθένωση
Like
Πως η διαδικασία πρόσληψης ενός ξενοδοχείου απογοήτευσε έναν υποψήφιο εργαζόμενο. Πώς απομυθοποίειται ένα brand
Η μαρτύρια παρακάτω δεν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή. Tα ονόματα έχουν αλλάξει για ευνόητους λόγους και οι καταστάσεις σίγουρα δεν είναι φανταστικές ,οποιαδήποτε ομοιότητα δεν
Posted
by
papadakispaul
on
March 14, 2024
Comments Off on Πως η διαδικασία πρόσληψης ενός ξενοδοχείου απογοήτευσε έναν υποψήφιο εργαζόμενο. Πώς απομυθοποίειται ένα brand
Like
Η “Έξυπνη Παραίτηση” από ένα ξενοδοχείο η μια επιχείρηση δεν είναι αποτυχία
Λένε ότι για να νικήσεις δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς.Αυτή είναι μια συμβουλή που δεν είναι πάντα σωστή. Η παραίτηση συχνά είναι μια σοφή απόφαση ώστε να εστιάσεις σε
Posted
by
sarras
on
March 10, 2024
Comments Off on Η “Έξυπνη Παραίτηση” από ένα ξενοδοχείο η μια επιχείρηση δεν είναι αποτυχία
Like
Ιδέες για την εκπαίδευση του προσωπικού σας
Του Vassilios CanelosΔείτε κάποιες ιδέες για την εκπαίδευση του προσωπικού σας. Κατά την πρόσληψη νέου προσωπικού, οι υπεύθυνοι ζητούν πάντα από τους υπαλλήλους να έχουν κάποια χρόνια εμπειρίας. Ο λόγος
Posted
by
papadakispaul
on
March 5, 2024
Comments Off on Ιδέες για την εκπαίδευση του προσωπικού σας
Like
Τι είναι η IPA και γιατί αρέσει τόσο πολύ;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: VASSILIOS CANELLOS στο fnb-pro.grΟι ζυθοποιοί σε όλο τον κόσμο επαναπροσδιορίζουν τη σύνθεση των IPA καθημερινά με νέες τεχνικές και επιλογές. Από την αναλογία της βύνης προς τον λυκίσκο ή τα
Posted
by
Vassilios Canellos
on
March 5, 2024
Comments Off on Τι είναι η IPA και γιατί αρέσει τόσο πολύ;
Like
Media Partners
Hospitality Ambassadeurs
Μέσο ενημέρωσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος
-
Uncategorized
Σεμινάριο “PROTEL Hotel Software”
€140,00Original price was: €140,00.€59,00Current price is: €59,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Barista Skills”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Wine Seminar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο ” Σύνταξη Βιογραφικου και Προετοιμασία για Συνέντευξη”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “HEALTH AND SAFETY”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ