
Hospitality News
Η μερίδα ξενοδοχοϋπάλληλων, ξενοδόχων και στελεχών που νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα. Το φαινόμενο Dunning-Kruger
Στη δεκαετία του 1990, ο David Dunning και ο Justin Kruger ξεκίνησαν μια έρευνα με την ιδέα ν’ αποδείξουν ότι άνθρωποι περιορισμένων δυνατοτήτων υπερεκτιμούν τις ικανότητες, τις γνώσεις και τον
Posted
by
sarras
on
October 31, 2023
Comments Off on Η μερίδα ξενοδοχοϋπάλληλων, ξενοδόχων και στελεχών που νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα. Το φαινόμενο Dunning-Kruger
Like
Όταν παραιτείται ένας εργαζόμενος στο ξενοδοχείο που διευθύνετε, προχωρήστε στις εξής 3 ενέργειες
Ποτέ μην αντιμετωπίζετε τον αποχωρών εργαζόμενο σαν προδότη (σύνηθες φαινόμενο)1. Εκφράστε την εκτίμηση σας και ευχηθείτε του ότι καλύτερο για τον μέλλον του:Όταν ένας εργαζόμενος παραιτείται, είναι σημαντικό να εκφράσετε
Posted
by
sarras
on
October 29, 2023
Comments Off on Όταν παραιτείται ένας εργαζόμενος στο ξενοδοχείο που διευθύνετε, προχωρήστε στις εξής 3 ενέργειες
Like
Γιατί οι πελάτες γίνονται συχνά παράλογοι
Οσοι έρχονται σε επαφή με πελάτες έχουν πολλές ιστορίες να διηγηθούν σχετικά με παράλογες απαιτήσεις (π.χ. ζητούν μεγάλες εκπτώσεις, απαιτούν άμεση παράδοση). Η ύπαρξη πελατών που εγείρουν μη ρεαλιστικές αξιώσεις
Posted
by
John Protopapadakis
on
October 24, 2023
Comments Off on Γιατί οι πελάτες γίνονται συχνά παράλογοι
Like
Ο λόγος που μια τουριστική σχολή πρέπει να ενταχθεί στη διεθνή ένωση Eurhodip: 39 χώρες και 150 σχολές μέλη της σε 5 ηπείρους
Η Εurhodip, ή European Association of Hotel and Tourism Schools, είναι μια διεθνής ένωση που συγκεντρώνει τακτικά σχολές και ιδρύματα εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας από όλη
Posted
by
sarras
on
October 22, 2023
Comments Off on Ο λόγος που μια τουριστική σχολή πρέπει να ενταχθεί στη διεθνή ένωση Eurhodip: 39 χώρες και 150 σχολές μέλη της σε 5 ηπείρους
Like
Ταμίκο Χόντα: Η Γιαγιά Εργαζόμενη των McDonald’s σε Ηλικία 90 Ετών και 23 Χρόνια Αφοσίωσης στην Εταιρεία
Στην καρδιά της περιοχής Chuo-ku της πόλης Kumamoto στην Ιαπωνία, υπάρχει ένα μοναδικό άτομο που έχει γίνει θρύλος λόγω της εργασίας της σε ταχυφαγείο. Το όνομά της είναι Ταμίκο Χόντα,
Posted
by
sarras
on
October 8, 2023
Comments Off on Ταμίκο Χόντα: Η Γιαγιά Εργαζόμενη των McDonald’s σε Ηλικία 90 Ετών και 23 Χρόνια Αφοσίωσης στην Εταιρεία
Like
Customer service. Τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη
Customer service. 4 πιο συνηθισμένα λάθη. Οι περισσότερες εταιρείες δεν φημίζονται για την ποιοτική τους εξυπηρέτηση. Ουκ ολίγες φορές υποπίπτουν σε σφάλματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθούν στο ύψος
Posted
by
sarras
on
October 2, 2023
Comments Off on Customer service. Τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη
Like
Media Partners
Hospitality Ambassadeurs
Μέσο ενημέρωσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος
-
Uncategorized
Σεμινάριο “PROTEL Hotel Software”
€140,00Original price was: €140,00.€59,00Current price is: €59,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Barista Skills”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Wine Seminar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο ” Σύνταξη Βιογραφικου και Προετοιμασία για Συνέντευξη”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “HEALTH AND SAFETY”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ