Η μάχη της ξαπλώστρας σε ξενοδοχείο όπως δεν την έχετε ξαναδεί(Video)

sunbedwar

Κάθε πρωί, ενώ ο ήλιος μόλις αρχίζει να ανατέλλει, ένα μοναδικό φαινόμενο εκτυλίσσεται σε πολλά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.

Οι επισκέπτες, οπλισμένοι με πετσέτες, καπέλα και σαγιονάρες, ξεκινούν έναν ανελέητο αγώνα για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες ξαπλώστρες στην πισίνα.

Η στρατηγική των επισκεπτών είναι απλή: καταλαμβάνουν τις ξαπλώστρες τοποθετώντας πάνω τους προσωπικά αντικείμενα, όπως πετσέτες ή βιβλία, και στη συνέχεια επιστρέφουν αργότερα για να απολαύσουν τη θέση τους υπό τον ήλιο. Αυτό το καθημερινό τελετουργικό δημιουργεί συχνά σκηνές αντάξιες μιας χιουμοριστικής ταινίας.

Πολλοί επισκέπτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, καθώς βρίσκονται σε μειονεκτική θέση αν δεν συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα. Ορισμένα ξενοδοχεία έχουν προσπαθήσει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα θέτοντας κανόνες για τη χρήση των ξαπλωστρών, όπως χρονικά όρια κατοχής τους ή αφαίρεση των πετσετών που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς την παρουσία των ιδιοκτητών τους.

Παρά τις προσπάθειες να μετριαστεί αυτό το φαινόμενο, η πρωινή “επίθεση” για τις ξαπλώστρες συνεχίζεται αμείωτη.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αυτό το καθημερινό θέαμα, όπου επισκέπτες διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων συμμετέχουν σε αυτή την ιδιότυπη μάχη για την κατάκτηση της καλύτερης ξαπλώστρας.Πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο, ελπίζουμε ούτε και εσείς και να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό

Πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο, (ελπίζουμε ούτε και εσείς και να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό)

, Η μάχη της ξαπλώστρας σε ξενοδοχείο όπως δεν την έχετε ξαναδεί(Video)

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top