Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)

Hoteltraining εκπαιδευση ξενοδοχειο consulting

Στο “Enoteka Maria,” ένα εστιατόριο στο Staten Island της Νέας Υόρκης, ο Τζόντι Σκαραβέλα έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο όπου μαγειρεύουν γιαγιάδες από διάφορα μέρη του κόσμου. Από το 2006, ο Σκαραβέλα απασχολεί γιαγιάδες από χώρες όπως η Ρωσία, η Σρι Λάνκα, η Αργεντινή, η Αλγερία, η Τσεχία, το Καζακστάν, η Δομινικανή Δημοκρατία, και οι Φιλιππίνες. Το καθημερινό μενού είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ δύο γιαγιάδων, με μια εκ των δύο να είναι πάντοτε Ιταλίδα, ενώ η άλλη προέρχεται από διαφορετική χώρα.

Η έμπνευση για τη δημιουργία αυτού του εστιατορίου προήλθε από την προσωπική τραγωδία του Σκαραβέλα, που έχασε τη γιαγιά και τη μητέρα του. Στην αρχή, ξεκίνησε με Ιταλίδες γιαγιάδες, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι η ποικιλομορφία θα ήταν πλούτος. Σήμερα, εργάζονται στο εστιατόριο 30 έως 40 γιαγιάδες από διάφορες χώρες.

Δείτε παρακάτω το τρέχων πρόγραμμα με τις εθνικότητες και τις γιαγιάδες που μαγειρεύουν τις συγκεκριμένες ημέρες.

, Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)

Ο Σκαραβέλα εκτιμά τη διαφορετικότητα και θέλει να συμβάλει στη διατήρηση των οικογενειακών παραδόσεων. Κατά τη γνώμη του, η μαγειρική των γιαγιάδων αναδεικνύει τους πολιτισμούς τους, και έτσι ξεκίνησε το έργο “Γιαγιάδες του κόσμου,” ένα βιβλίο συνταγών που σκοπό έχει να συγκεντρώσει τις γαστρονομικές ιστορίες από γιαγιάδες όλων των εθνικοτήτων.

Δείτε το Enoteca Maria στο BBC στο παρακάτω Video

Το εστιατόριο είναι ένας προορισμός για τουρίστες και λάτρεις του φαγητού από όλον τον κόσμο. Οι πελάτες, ακόμη και από το Μανχάταν, προτιμούν να καταναλώσουν το γεύμα τους εδώ για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το “Enoteka Maria.”

Οι γιαγιάδες δεν μαγειρεύουν μόνο, αλλά μέσω των μαθημάτων που διοργανώνονται ,δασκάλες που μοιράζονται την τέχνη και τις γνώσεις τους με εκείνους που θέλουν να μάθουν. Οι μαθητές δεν επιλέγουν τη γλώσσα της γιαγιάς-σεφ, αλλά ανακαλύπτουν τα μυστικά της κουζίνας μέσα από την εμπειρία.

Με αυτόν τον τρόπο, το “Enoteka Maria” δεν αποτελεί απλώς ένα εστιατόριο, αλλά μια πλατφόρμα που τιμά την πολυπολιτισμικότητα και διατηρεί ζωντανές τις γαστρονομικές παραδόσεις του κόσμου.

, Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)

.

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top