Το Drink Masters είναι στο Netflix: Tο Master Chef των mixologists

barman σεμιναριο

Το Drink Masters είναι ένα reality που μεταδίδεται στο Netflix . Η εκπομπή δημιουργήθηκε από τον David Broome και την Brooke Williamson και το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2022.

Η εκπομπή επικεντρώνεται σε μια ομάδα 10 mixologists από όλο τον κόσμο που διαγωνίζονται για τον τίτλο του “Drink Master”.

Οι mixologists πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας κοκτέιλ με περιορισμένα υλικά, της δημιουργίας κοκτέιλ με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα και της δημιουργίας κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσουν μια επιτροπή κριτών.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους στη δημιουργία μοναδικών και γευστικών κοκτέιλ.

Το reality εχει προκλήσεις που είναι σχεδιασμένες για να δοκιμάσουν τις ικανότητες των mixologists σε διάφορους τομείς, όπως η γνώση των ποτών, η δημιουργικότητα και η ικανότητα να εργάζονται υπό πίεση.

Το έπαθλο της εκπομπής είναι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς και η ευκαιρία να δημοσιεύσουν το δικό τους βιβλίο κοκτέιλ.

Η εκπομπή έχει λάβει γενικά θετικές κριτικές .

Ο Michael Rechtshaffen του The Hollywood Reporter επαίνεσε την εκπομπή για την “ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική” φύση της και την “πολιτιστική ποικιλομορφία” των mixologists.

Ο Brian Lowry του Variety επαίνεσε επίσης την εκπομπή για την “εντυπωσιακή” παραγωγή της και την “ενδιαφέρουσα” φύση των προκλήσεων.

Αν εργάζεστε στο μπαρ μια σειρά προκλήσεις που περιέχει το reality μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας, όπως η δημιουργία κοκτέιλ με περιορισμένα υλικά, η δημιουργία κοκτέιλ με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα κλπ. Επίσης μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή μάθησης δίνοντας σας ιδέες για να δημιουργήσετε τα δικά σας κοκτέιλ

., Το Drink Masters είναι στο Netflix: Tο Master Chef των mixologists

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top