Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

χωρίς τίτλο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Eλληνικό και το Iταλικό φαγητό είναι δύο από τις πιο αγαπημένες κουζίνες σε όλο τον κόσμο.

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

Ο Gordon Ramsay δήλωσε ότι έχει στο μυαλό του μια προτίμηση μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας του βρετανικής σειράς, “Gordon, Gino, & Fred Go Greek”.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Ράμσεϊ αποθέωσε την Ελληνική κουζίνα καθώς ταξίδευε στην Κρήτη με τον Ιταλό Σεφ  Gino D’Acampo και τον ιδιοκτήτη εστιατορίων Fred Sirieix.

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

“Ειλικρινά, πιστεύω ότι η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική κουζίνα” Ανέφερε ο Ramsay με τον Ιταλό Σέφ να τον κοιτάζει έκπληκτος.

Βέβαια σε κάποια πλάνα απο ενα επεισόδιο διαπίστωσε πως εκτος απο καλή κουζίνα είμαστε και αυστηροί κριτές οσο αφορα την μαγειρίκη.

Μια γιαγιά στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα η κα Κατίνα δοκίμασε συνταγή του διάσημου σεφ και… εντόπισε ένα λάθος του-το φαγητό ήταν αλμυρό.

Τελικά ακομα και Michelin Star Σεφ κανουν λάθη όμως μπορουν να ξεχώρισουν την ποιοτική Ελληνική Κουζίνα .

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

kariera
Uncategorized
papadakispaul

Hoteltraining.gr: Συμμετοχή στο Tourism Meeting Point 2025

Η Hoteltraining.gr με μεγάλη χαρά συμμετέχει στο Tourism Meeting Point 2025, που διοργανώνεται από το Kariera.gr και τη Workathlon στις 8 Φεβρουαρίου 2025 Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Galaxy. Το event, που θα πραγματοποιηθεί με στρατηγικούς συνεργάτες την Bar Academy και την Hoteltraining.gr και Gold Sponsor Domes Resorts, αποτελεί την

Διάβασε το άρθρο
Employee feeling good hotels
Uncategorized
papadakispaul

Εργασία σε Ξενοδοχείο: Πώς να Ζήσεις και Όχι Απλά να Επιβιώσεις

Το παρακάτω άρθρο μας το έστειλε ένας συνεργάτης μας, ένας επαγγελματίας που εργάζεται χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο και έχει βιώσει όλες τις δυσκολίες αλλά και τις προκλήσεις αυτής της απαιτητικής δουλειάς. Μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις και τις εμπειρίες του

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining Housekeeping
Uncategorized
papadakispaul

Οροφοκομία. Το Άλφα και το Ωμέγα στην λειτουργία ενός ξενοδοχείου

Η οροφοκομία δεν είναι απλώς μια υπηρεσία καθαρισμού. Είναι μια κρίσιμη λειτουργία που βρίσκεται στον πυρήνα της επιτυχημένης λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Εξασφαλίζει την άνεση, την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών, ενώ διαμορφώνει καθοριστικά την εικόνα του καταλύματος. Παρά την

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top