Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

χωρίς τίτλο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Eλληνικό και το Iταλικό φαγητό είναι δύο από τις πιο αγαπημένες κουζίνες σε όλο τον κόσμο.

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

Ο Gordon Ramsay δήλωσε ότι έχει στο μυαλό του μια προτίμηση μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας του βρετανικής σειράς, “Gordon, Gino, & Fred Go Greek”.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Ράμσεϊ αποθέωσε την Ελληνική κουζίνα καθώς ταξίδευε στην Κρήτη με τον Ιταλό Σεφ  Gino D’Acampo και τον ιδιοκτήτη εστιατορίων Fred Sirieix.

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

“Ειλικρινά, πιστεύω ότι η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική κουζίνα” Ανέφερε ο Ramsay με τον Ιταλό Σέφ να τον κοιτάζει έκπληκτος.

Βέβαια σε κάποια πλάνα απο ενα επεισόδιο διαπίστωσε πως εκτος απο καλή κουζίνα είμαστε και αυστηροί κριτές οσο αφορα την μαγειρίκη.

Μια γιαγιά στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα η κα Κατίνα δοκίμασε συνταγή του διάσημου σεφ και… εντόπισε ένα λάθος του-το φαγητό ήταν αλμυρό.

Τελικά ακομα και Michelin Star Σεφ κανουν λάθη όμως μπορουν να ξεχώρισουν την ποιοτική Ελληνική Κουζίνα .

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top