Οι 8 χώρες με τον καλύτερο μισθό για εργαζόμενους στον Τουριστικό κλάδο.

Hospitality

Μπορεί η κρίση του COVID-19 να έχει επηρεάσει  αρνητικά τον τουρισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη όμως μην γελιόμαστε αργά η γρήγορα οι καλές εποχές  του τουρισμού θα επιστρέψουν .και μάλιστα θα επιστρέψουν δυναμικά

Παρακάτω θα σας παραθέσουμε έναν μέσο όρο μισθού που αμείβεται κάποιος ο όποιος εργάζεται  στον τουριστικό κλάδο(μέσος ορος πολλών ειδικοτήτων-ετήσιος μισθός).

Η συλλογή των δεδομένων δεν ήταν εύκολη όμως πήραμε στοιχεία από μεγάλες εταιρείες εύρεσης προσωπικού ανα τον κόσμο σε διαφορετικές ειδικότητες και  τα συγκρίναμε.

Πολλοί θα πουν ότι ένας Σεφ  αμείβεται 10,000 Δολάρια τον μήνα όμως βάζουμε μέσο όρο , Ρεσεψιόν ,Σέρβις ,Μπαρ , Λάντζα ,Γκρουμ  κλπ

8)Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 26,100 Δολάρια

7)Ιαπωνία 26,850 Δολάρια

6)Νορβηγία  27,230 Δολάρια

5)Γαλλία 28,820 Δολάρια

4)Αγγλία  29,110 Δολάρια

3)Γερμάνια 32,000 Δολάρια

2)Καναδάς 36,760 Δολάρια

1)Αυστραλία 38,220 Δολάρια

Μπορεί η Ελλάδα να είναι μακριά από τέτοιους μισθούς όμως είναι μια εργασία με μέλλον και με προοπτικές εξέλιξης   για ολους.Θα έρθουν καλύτερες μέρες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι με μοναδικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες και γνώση του αντικειμένου που ειδικευόμαστε.

Η συνεχής εκπαίδευση κάθε εργαζομένου θα ενισχύσει αυτές τις υπηρεσίες , μάθε πως  πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  Κάνε κλικ εδώ και επέλεξε το πρώτο σεμινάριο που θέλεις να παρακολουθήσεις!

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top