Η πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο

bed

Το «Muraka» στις Μαλδίβες είναι η πρώτη υποθαλάσσια βίλα ξενοδοχείου στον κόσμο, η οποία θα κοστολογείται στα 50.000 δολάρια τη βραδιά (περίπου 45.000 ευρώ).
Η διώροφη κατασκευή, που μπορεί να φιλοξενήσει έως εννέα επισκέπτες, βρίσκεται πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στη μέση του Ινδικού Ωκεανού και περικλείεται από γυάλινους τοίχους, παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενοίκους του να απολαύσουν τον θαυμαστό θαλάσσιο κόσμο.
Ο πρώτος όροφος διαθέτει υπνοδωμάτιο καθιστικό και μπάνιο, ενώ ο δεύτερος υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο, γυμναστήριο, ενιαίο σαλόνι, κουζίνα, μπαρ και τραπεζαρία.
Το «Muraka», κοράλλι στη γλώσσα των ντόπιων, συνδέεται με μια μακριά προβλήτα με το θέρετρο Conrad Maldives Rangali Island του Hilton, πού ήδη διαθέτει υποθαλάσσιο εστιατόριο.
Η κατασκευή του κόστισε 15 εκατ. δολάρια, ενώ στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν περιλαμβάνονται σκυρόδεμα, ατσάλι και ακρυλικό, ιδανικά για να μη διαβρωθούν από το αλάτι.

Αναρτήθηκε από Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top