Η Hoteltraining Candidate Member του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip

 Η HotelTraining, η πλατφόρμα σεμιναρίων τουριστικών επαγγελμάτων – πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, ανοίγει τα φτερά της και αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους, διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα, η Hoteltraining ξεκίνησε την συνεργασία της με τον διεθνή οργανισμό EURHODIP με έδρα τις Βρυξέλες μετα από το διοικητικό συμβούλιο στην Eurhodip που έλαβε μέρος στις 15 Νοεμβρίου 2020 όπου και επεξεργάστηκε την αίτηση της Hoteltraining .

Eurhodip-Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό φορέα που αντιπροσωπεύει και συνδέει μεταξύ τους πάνω από 180 εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές παγκόσμιας φήμης σε 35 διαφορετικές χώρες.

 Η ιδιότητα Candidate Member, δίνει πρόσβαση σε μια σειρά μοναδικών, καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών διασφάλισης ποιότητας για την Hoteltraining

Επιπλέον, η Πλατφόρμα γίνεται μέλος ενός διεθνούς δικτύου εκπαιδευτικών κέντρων με κοινό στόχο: να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια διεθνή καριέρα.

Στόχος της Hoteltraining είναι η διαρκής εξέλιξη των εργαζομένων στον τουρισμο .  Tον Νοέμβριο του 2021 θα συμμετέχουμε στο συνέδριο της Eurhodip το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Leeuwarden οπου και θα αποκτήσουμε τον τίτλο Associate Member . Μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλα τα μέλη του Φορέα, να ανταλλάξουμε απόψεις και να θέσουμε νέους στόχους.

Hoteltraining-H πρώτη πλατφόρμα αποκλειστικά ξενοδοχειακών Video σεμιναρίων ! Ειδικά σχεδιασμένα video σεμινάρια για όλες τις ειδικότητες ενός ξενοδοχείου από κορυφαίους εισηγητές που καλύπτουν κάθε ανάγκη, στιγμή, και επίπεδο.,απόκτησε πρόσβαση στο σεμινάριο που επιθυμείς την ώρα που το επιθυμείς


 

table, wine, invite-2439953.jpg
Uncategorized
Vassilios Canellos

Καταστροφικοί συνδυασμοί κρασιού και φαγητού

Συντάκτης άρθρου :Βασίλειος Κανέλλος στο fnb-pro.gr Έχετε προτείνει ποτέ ένα κρασί που δεν ταίριαζε καθόλου με το φαγητό που έτρωγε ο πελάτης; Μην ανησυχείτε: μαθαίνει κανείς περισσότερα από την αποτυχία, παρά από την επιτυχία. Παρόλο που  οι συνδυασμοί φαγητού και

Διάβασε το άρθρο
chef, cook, plate-2585791.jpg
Uncategorized
sarras

Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν. Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια

Διάβασε το άρθρο
ferry boat, ship, ocean-123059.jpg
Uncategorized
sarras

Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό. Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία. . Αυτό

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top