Hospitality News
Ξεκινάς εργασία σε ένα νέο ξενοδοχείο; Κάνε τα παρακάτω για μια πιο ομαλή έναρξη
Θα ξεκινήσεις σύντομα σε νέο ξενοδοχείο εργασία και ανυπομονείς; Ανησυχείς όμως για τον χώρο εργασίας και τις συνθήκες αυτής; Κάθε αρχή είναι δυσκολη.Άλλωστε, σε κάθε νέα θέση χρειάζεσαι περίοδο προσαρμογής , ώστε να
Posted
by
sarras
on
February 6, 2024
Comments Off on Ξεκινάς εργασία σε ένα νέο ξενοδοχείο; Κάνε τα παρακάτω για μια πιο ομαλή έναρξη
Like
Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)
Στο “Enoteka Maria,” ένα εστιατόριο στο Staten Island της Νέας Υόρκης, ο Τζόντι Σκαραβέλα έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο όπου μαγειρεύουν γιαγιάδες από διάφορα μέρη του κόσμου. Από το 2006,
Posted
by
papadakispaul
on
January 26, 2024
Comments Off on Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)
Like
Πως θα ήταν ο ιδανικός σερβιτόρος;
Ο ιδανικός σερβιτόρος δεν είναι μια ουτοπική έννοια ούτε ένα άπιαστο όνειρο. Είναι ένας συνδυασμός από χαρακτηριστικά, άλλα έμφυτα που συνθέτουν τον χαρακτήρα του κι άλλα επίκτητα που αποτελούν το
Posted
by
Vassilios Canellos
on
January 25, 2024
Comments Off on Πως θα ήταν ο ιδανικός σερβιτόρος;
Like
HORECA 2024: Το μεγαλύτερο event για τα Ξενοδοχεία & την Εστίαση στην Ελλάδα
Η HORECA έρχεται 9-12 Φεβρουαρίου 2024 και φέρνει μαζί της τάσεις, καινοτομίες & deals εκατομμυρίων.Η έκθεση HORECA έχει καταφέρει να αποτελεί έναν καταξιωμένο εκθεσιακό θεσμό Διεθνών προδιαγραφών, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επαγγελματίες απ’ όλο το
Posted
by
papadakispaul
on
January 22, 2024
Comments Off on HORECA 2024: Το μεγαλύτερο event για τα Ξενοδοχεία & την Εστίαση στην Ελλάδα
Like
Enhancing Customer Satisfaction: Effective Training Strategies for Hotel Staff
In the highly competitive hospitality industry, meeting and exceeding customer expectations is crucial for the success of any hotel. A key element in achieving this goal is investing in the
Posted
by
papadakispaul
on
January 18, 2024
Comments Off on Enhancing Customer Satisfaction: Effective Training Strategies for Hotel Staff
Like
Motivation στον Χώρο Εργασίας: Προσοχή Πριν Είναι Πολύ Αργά
Το motivation των εργαζομένων ενός ξενοδοχείου αποτελεί καίρια παράμετρο για την απόδοση και την επιτυχία του. Ωστόσο, δεν είναι στατική κατάσταση αλλά μια δυναμική διαδικασία που εξελίσσεται με τον χρόνο.Είναι
Posted
by
papadakispaul
on
January 17, 2024
Comments Off on Motivation στον Χώρο Εργασίας: Προσοχή Πριν Είναι Πολύ Αργά
Like
Media Partners
Hospitality Ambassadeurs
Μέσο ενημέρωσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος
-
Uncategorized
Σεμινάριο “PROTEL Hotel Software”
€140,00Original price was: €140,00.€59,00Current price is: €59,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Barista Skills”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Wine Seminar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο ” Σύνταξη Βιογραφικου και Προετοιμασία για Συνέντευξη”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “HEALTH AND SAFETY”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ