Hospitality News
7 λόγοι για τον οποίο ικανοί υπάλληλοι αφήνουν τα ξενοδοχεία
Τα ξενοδοχεία ξοδεύουν σημαντικά χρηματικά ποσά και πολύτιμο χρόνο ώστε να προσλάβουν και να εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους τους. Τότε γιατί τα ξενοδοχεία μετά από όλα αυτά χάνουνε τους ικανούς υπαλλήλους
Posted
by
sarras
on
November 13, 2020
Comments Off on 7 λόγοι για τον οποίο ικανοί υπάλληλοι αφήνουν τα ξενοδοχεία
Like
Πως να γίνεις ο Bar Manager που όλοι θα θέλουν να προσλάβουν
Μπορεί να είστε ένας υπάλληλος που εκπληρώνει όλα τα καθήκοντα του όπως ακριβώς τα αναφέρει το job description. Μπορεί να κάνετε ό, τι σας λένε και να επιτυγχάνετε αυτό που
Posted
by
Vassilios Canellos
on
November 12, 2020
Comments Off on Πως να γίνεις ο Bar Manager που όλοι θα θέλουν να προσλάβουν
Like
Τι χρειάζεται για να είσαι ένας καλός Guest Relations Manager ενός Ξενοδοχείου.
Οι αρμοδιότητες ενος Guest Relations Manager είναι πολλές και η θέση κρίσιμη για μια ξενοδοχειακή μονάδα.Θα πρέπει να έχει έφεση στην επικοινωνία και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων με έγκαιρο και ακριβή
Posted
by
sarras
on
November 12, 2020
Comments Off on Τι χρειάζεται για να είσαι ένας καλός Guest Relations Manager ενός Ξενοδοχείου.
Like
Η Οροφοκομία η αλλιώς Housekeeping είναι ισως το πιο σημαντικό τµήµα μιας ξενοδοχειακής µονάδας.
Η Οροφοκομία παίζει ένα σηµαντικότατο ρόλο στη σηµερινή ξενοδοχειακή βιοµηχανία.. Η καλή εικόνα και η λειτουργία ενός ξενοδοχείου εξαρτώνται από την καθαριότητα και την άνεση των κοινόχρηστων χώρων και κυρίως
Posted
by
papadakispaul
on
November 11, 2020
Comments Off on Η Οροφοκομία η αλλιώς Housekeeping είναι ισως το πιο σημαντικό τµήµα μιας ξενοδοχειακής µονάδας.
Like
Οταν το υστερόγραφο σου χαρίζει έναν επισκέπτη εφ’ όρου ζωής…
O Bashar Wali είναι ένας κοσμογυρισμένος επιχειρηματίας. Είναι ο ορισμός του business traveler, που είναι συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι, μέσα και έξω από αεροπλάνα και ξενοδοχεία. Είναι χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε σε μια ομιλία του
Posted
by
John Protopapadakis
on
November 10, 2020
Comments Off on Οταν το υστερόγραφο σου χαρίζει έναν επισκέπτη εφ’ όρου ζωής…
Like
Είσαι καλός σερβιτόρος; Μερικές συμβουλές για να γίνεις ακόμα καλύτερος.
Το να είσαι σερβιτόρος είναι μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στη βιομηχανία τροφίμων. Για να είστε καλοί σερβιτόροι, πρέπει να είστε φιλόξενοι, ευπαρουσίαστοι, ευέλικτοι και επικοινωνιακοί . Παρακάτω θα βρείτε
Posted
by
Vassilios Canellos
on
November 10, 2020
Comments Off on Είσαι καλός σερβιτόρος; Μερικές συμβουλές για να γίνεις ακόμα καλύτερος.
Like
Media Partners
Hospitality Ambassadeurs
Μέσο ενημέρωσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος
-
Uncategorized
Σεμινάριο “PROTEL Hotel Software”
€140,00Original price was: €140,00.€59,00Current price is: €59,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Barista Skills”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Wine Seminar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο ” Σύνταξη Βιογραφικου και Προετοιμασία για Συνέντευξη”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “HEALTH AND SAFETY”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ