Hospitality News
Η Hoteltraining Candidate Member του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip
Η HotelTraining, η πλατφόρμα σεμιναρίων τουριστικών επαγγελμάτων – πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, ανοίγει τα φτερά της και αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους, διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα, η Hoteltraining ξεκίνησε την
Posted
by
papadakispaul
on
December 21, 2020
Comments Off on Η Hoteltraining Candidate Member του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip
Like
Πως μπορούν να μολυνθούν τα τρόφιμα από παθογόνους μικροοργανισμούς σε έναν χώρο εστίασης και τι πρέπει να προσέχουμε;
Της Χριστίνας ΣκουλουδάκηΤο Α και το Ω στους χώρους εστίασης είναι η υγιεινή και η ασφάλεια των χώρων, του προσωπικού και κατ’ επέκταση των ίδιων των πελατών. Για να αποφύγουμε
Posted
by
papadakispaul
on
December 19, 2020
Comments Off on Πως μπορούν να μολυνθούν τα τρόφιμα από παθογόνους μικροοργανισμούς σε έναν χώρο εστίασης και τι πρέπει να προσέχουμε;
Like
Πώς να χειριστείτε ένα παράπονο στο εστιατόριο…
Η διαχείριση ενός παραπόνου στο εστιατόριο και όχι μόνο, απαιτεί ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς. Ο στόχος είναι πάντα (ή σχεδόν πάντα, αν μιλάμε για κακόβουλο πελάτη) ένας: να επιλυθεί άμεσα και
Posted
by
John Protopapadakis
on
December 17, 2020
Comments Off on Πώς να χειριστείτε ένα παράπονο στο εστιατόριο…
Like
Ποια είναι τα τμήματα ενός ξενοδοχείου;
Η σωστή οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων είναι το Α και το Ω για την ορθή λειτουργία και θετική απόδοση των ξενοδοχείων και του τουρισμού.Όπως και κάθε άλλη ορθά
Posted
by
papadakispaul
on
December 16, 2020
Comments Off on Ποια είναι τα τμήματα ενός ξενοδοχείου;
Like
Piña Colada – Το εθνικό ποτό του Puerto Rico
Η πρώτη Piña Colada σερβιρίστηκε στις 16 Αυγούστου 1954, στο Caribe Hilton’s Beachcomber Bar στο San Juan, πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο. Λίγους μήνες νωρίτερα, ο δημιουργός του, Ramón “Monchito” Marrero, είχε ένα
Posted
by
Vassilios Canellos
on
December 14, 2020
Comments Off on Piña Colada – Το εθνικό ποτό του Puerto Rico
1
Hotel Belvedere. Το ξενοδοχείο που έπεσε θύμα της κλιματικής αλλαγής
Στην ταινία «The Goldfinger» του 1964, ο Τζέιμς Μποντ καταδιώκει τον «κακό» στους δρόμους της Ελβετίας, έχοντας ως φόντο τις μαγευτικές Άλπεις. Σε μία από αυτές τις σκηνές, πάνω σε
Posted
by
John Protopapadakis
on
December 12, 2020
Comments Off on Hotel Belvedere. Το ξενοδοχείο που έπεσε θύμα της κλιματικής αλλαγής
Like
Media Partners
Hospitality Ambassadeurs
Μέσο ενημέρωσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος
-
Uncategorized
Σεμινάριο “PROTEL Hotel Software”
€140,00Original price was: €140,00.€59,00Current price is: €59,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Barista Skills”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Wine Seminar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο ” Σύνταξη Βιογραφικου και Προετοιμασία για Συνέντευξη”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “HEALTH AND SAFETY”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ