News, News

Hospitality News

News, News
Uncategorized

Κανόνες λειτουργίας του τμήματος υποδοχής

Η υποδοχή ξενοδοχείου είναι το πιο κρίσιμο τμήμα λειτουργίας αφού έχει επαφή με τον πελάτη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή του στο ξενοδοχείο. Με τα επιμέρους τμήματα
Posted on December 9, 2020 Comments Off on Κανόνες λειτουργίας του τμήματος υποδοχής Like
News, News
Uncategorized

Πως να τιμολογήσετε ένα μενού για το εστιατόριο

Η σωστή τιμολόγηση του μενού δίνει το καύσιμο που κινεί την εταιρεία σας, καθώς οι πωλήσεις αποτελούν τη μοναδική πηγή εσόδων του εστιατορίου σας. Η σωστή τιμολόγηση επηρεάζει άμεσα την ικανότητά
Posted on December 7, 2020 Comments Off on Πως να τιμολογήσετε ένα μενού για το εστιατόριο Like
News, News
Uncategorized

O Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι ειδικός στο marketing με μακρά εμπειρία στην εκπαίδευση. Συζητά και δίνει συμβουλές για την εξυπηρέτηση πελατών και το Airbnb.

Επιμέλεια συνέντευξης: Δήμητρα ΔολιανίτηΠαίρνοντας συνέντευξη από τον κύριο Πρωτοπαπαδάκη νιώθω ότι ο χρόνος γυρίζει αυτομάτως 22 χρόνια πίσω. Τότε που ως απλή φοιτήτρια το 1998 σπούδαζα στη ΣΤΕ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ. Ως
Posted on December 6, 2020 Comments Off on O Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι ειδικός στο marketing με μακρά εμπειρία στην εκπαίδευση. Συζητά και δίνει συμβουλές για την εξυπηρέτηση πελατών και το Airbnb. Like
News, News
Uncategorized

Τι είναι τελικά αυτό το HACCP; Και γιατί είναι τόσο σημαντικό για ένα ξενοδοχείο αλλά και μια επιχείρηση τροφίμων;

Ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά. HACCP σημαίνει Hazard Analysis and Critical Control Points και μεταφράζοντάς το σημαίνει ανάλυση κινδύνων και κρίσιμα σημεία ελέγχου.Στην ουσία, το HACCP είναι ένα σύστημα διασφάλισης
Posted on December 3, 2020 Comments Off on Τι είναι τελικά αυτό το HACCP; Και γιατί είναι τόσο σημαντικό για ένα ξενοδοχείο αλλά και μια επιχείρηση τροφίμων; Like
News, News
Uncategorized

“Κρασί” Τόσο πολύπλοκο αλλά και τόσο απλό. Ποτέ ίδιο, ποτέ δεδομένο!

Ένα από τα πλέον σύνθετα καταναλωτικά προϊόντα της αγοράς σήμερα είναι το Κρασί .Γεωργικό ή βιομηχανικό προϊόν; Προϊόν ή υποπροϊόν; Τόσο απλό και τόσο πολύπλοκο ταυτόχρονα. Τόσο προσιτό και τόσο
Posted on December 1, 2020 Comments Off on “Κρασί” Τόσο πολύπλοκο αλλά και τόσο απλό. Ποτέ ίδιο, ποτέ δεδομένο! Like
News, News
Uncategorized

Πελάτης άφησε φιλοδώρημα 3.000 δολάρια…

Πελάτης σε εστιατόριο του Cleveland έκανε μία υπέροχη κίνηση καθώς άφησε φιλοδώρημα 3.000 δολαρίων…Η είδηση, που όπως αναμενόταν έγινε viral, αναφέρεται σε έναν άνδρα που επισκέφθηκε το εστιατόριο Nighttown, το οποίο την επομένη θα
Posted on November 30, 2020 Comments Off on Πελάτης άφησε φιλοδώρημα 3.000 δολάρια… Like
Scroll to Top