News, News

Hospitality News

News, News
Uncategorized

Υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών του Γιάννη Πρωτοπαπαδάκη

72 τρόποι για να δημιουργήσετε πιστούς πελάτεςΟ Alton Brown είχε είπε κάποτε: «Good service can save a bad meal, but there is no level of food that can save bad
Posted on January 27, 2021 Comments Off on Υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών του Γιάννη Πρωτοπαπαδάκη Like
News, News
Uncategorized

Golden key Hotel Concierge – Θυρωρείο ξενοδοχείου

Το θυρωρείο – Concierge του ξενοδοχείου είναι συνώνυμο με τα πιο υψηλά, εξατομικευμένα επίπεδα εξυπηρέτησης και φιλοξενίας που συναντάμε σε ξενοδοχεία πολυτελείας.Εκείνοι που έχουν τον τίτλο αυτό, είναι επαγγελματίες που
Posted on January 26, 2021 Comments Off on Golden key Hotel Concierge – Θυρωρείο ξενοδοχείου Like
News, News
Uncategorized

Καφές με μέλι, πρόσκαιρη τάση ή επανάσταση;

Συντάκτης άρθρου :Vassilios CanellosΔεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα παγκοσμίως. Με περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια φλιτζάνια να καταναλώνονται κάθε χρόνο, πολλοί άνθρωποι τον προτιμούν σκέτο,
Posted on January 25, 2021 Comments Off on Καφές με μέλι, πρόσκαιρη τάση ή επανάσταση; Like
News, News
Uncategorized

Τμήμα Υποδοχής , ο problems-solver ενός ξενοδοχείου

Ο Υπάλληλος υποδοχής-Ρεσεψιονιστ το πρώτο άτομο που αντικρίζει ο επισκέπτη κατα την άφιξη αλλά και ο τελευταίος που βλέπει κατά την αναχώρηση και συμβάλλει καθοριστικά στην εικόνα του ξενοδοχείου. Ο
Posted on January 24, 2021 Comments Off on Τμήμα Υποδοχής , ο problems-solver ενός ξενοδοχείου Like
News, News
Uncategorized

Τα πιο συχνά παράπονα σε ένα εστιατόριο

Είναι σύνηθες στην εστίαση τα πράγματα να στραβώνουν, ιδιαίτερα τις μέρες και ώρες αιχμής, με τους επισκέπτες να βιώνουν μία άσχημη εμπειρία. Συχνά πάλι οι δυσαρεστημένοι θαμώνες θα μας παραπονεθούν
Posted on January 23, 2021 Comments Off on Τα πιο συχνά παράπονα σε ένα εστιατόριο Like
News, News
Uncategorized

Τι είναι τα Αστέρια Michelin σε εστιατόρια. Ιστορία και διαδικασίες.

Όταν Μιλάμε για εστιατόρια με  Αστέρι Michelin πρόκειται για τη «βίβλο» της γαστρονομίας. Ο οδηγός Michelin εκδίδεται από την ομώνυμη γαλλική εταιρεία ελαστικών αυτοκίνητων, για πάνω από έναν αιώνα. Πρόκειται
Posted on January 16, 2021 Comments Off on Τι είναι τα Αστέρια Michelin σε εστιατόρια. Ιστορία και διαδικασίες. Like
Scroll to Top