Hospitality News
Τα εμβόλια εναντία στον Covid μπορούν να κάνουν εφικτά τα ταξίδια και κατ’ επέκταση restart στην τουριστική βιομηχανία ;
Με τα νέα εμβόλια πολλοί ελπίζουν ότι οι διεθνείς μεταφορές και ο τουρισμός θα κάνει restart, όμως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε ακριβώς και με ποιές προϋποθέσεις μπορεί να γίνει
Posted
by
papadakispaul
on
January 3, 2021
Comments Off on Τα εμβόλια εναντία στον Covid μπορούν να κάνουν εφικτά τα ταξίδια και κατ’ επέκταση restart στην τουριστική βιομηχανία ;
Like
Μπύρα, ποια είναι τα στάδια παραγωγής της
Συντάκτης άρθρου :Vassilios CanellosΗ μπύρα είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διαδεδομένα αλκοολούχα ποτά στον κόσμο και το τρίτο πιο δημοφιλές ποτό συνολικά μετά από το τσάι και τον
Posted
by
Vassilios Canellos
on
January 1, 2021
Comments Off on Μπύρα, ποια είναι τα στάδια παραγωγής της
Like
Πώς χειριζόμαστε πελάτη που απειλεί να ανεβάσει αρνητική κριτική…
«Με το καλησπέρα κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού υπήρξε διαπραγμάτευση για την τιμή καθώς ο πελάτης -από το Ισραήλ- ήταν walk-in. Στη πορεία επέλεξε δωμάτιο αφού είδε τρεις τύπους δωματίων,
Posted
by
John Protopapadakis
on
December 29, 2020
Comments Off on Πώς χειριζόμαστε πελάτη που απειλεί να ανεβάσει αρνητική κριτική…
Like
Τα Οφέλη παρακολούθησης Σεμιναρίων στον Τουριστικό κλάδο.
Τα οφέλη είναι πολλά και όχι μόνο τα προφανή όταν κάποιος παρακολουθεί ένα σεμινάριο πάνω στον Τουρισμό.Με την παρακολούθησή Σεμιναρίων, σας επιλύονται οι απορίες, τα κενά, έως και η άγνοια
Posted
by
papadakispaul
on
December 28, 2020
Comments Off on Τα Οφέλη παρακολούθησης Σεμιναρίων στον Τουριστικό κλάδο.
Like
Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο
ToCooking@Homeείναι ένα βιβλίο συνταγών από τον ΕxecutiveChefΚώστα Κωβαίο για τον κάθε ένα που επιθυμεί να μαγειρέψει υγιεινά, εύκολα και έξυπνα στο σπίτι.Ο Executive Chef Κώστας Κωβαίος σε συνεργασία με τις
Posted
by
papadakispaul
on
December 23, 2020
Comments Off on Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο
Like
Μάθετε να ξεχωρίζετε τις μπύρες σαν επαγγελματίες
Του Vassilios CanellosΠοια είναι η διαφορά μεταξύ μιας ale και μιας lager; Πώς ξεχωρίζει κανείς μια pilsner από μια witbier ή μια IPA; Εδώ θα δούμε έναν συνοπτικό οδηγό για
Posted
by
Vassilios Canellos
on
December 22, 2020
Comments Off on Μάθετε να ξεχωρίζετε τις μπύρες σαν επαγγελματίες
Like
Media Partners
Hospitality Ambassadeurs
Μέσο ενημέρωσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος
-
Uncategorized
Σεμινάριο “PROTEL Hotel Software”
€140,00Original price was: €140,00.€59,00Current price is: €59,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Barista Skills”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Wine Seminar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο ” Σύνταξη Βιογραφικου και Προετοιμασία για Συνέντευξη”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “HEALTH AND SAFETY”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ