
Πώς να χειριστείτε ένα παράπονο στο εστιατόριο…
Η διαχείριση ενός παραπόνου στο εστιατόριο και όχι μόνο, απαιτεί ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς. Ο στόχος είναι πάντα (ή σχεδόν πάντα,
Μάθε πρώτος αλλαγές, ανακοινώσεις και ενδιαφέροντα θέματα που δεν θες να χάσεις!

Η διαχείριση ενός παραπόνου στο εστιατόριο και όχι μόνο, απαιτεί ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς. Ο στόχος είναι πάντα (ή σχεδόν πάντα,

Η σωστή οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων είναι το Α και το Ω για την ορθή λειτουργία και θετική

Η πρώτη Piña Colada σερβιρίστηκε στις 16 Αυγούστου 1954, στο Caribe Hilton’s Beachcomber Bar στο San Juan, πρωτεύουσα του Πουέρτο

Στην ταινία «The Goldfinger» του 1964, ο Τζέιμς Μποντ καταδιώκει τον «κακό» στους δρόμους της Ελβετίας, έχοντας ως φόντο τις

Το τμήμα housekeeping είναι αρμόδιο για την τοποθέτηση και την ανανέωση όλων των αναλώσιμων στα δωμάτια των πελατών, μεταξύ άλλων.

Η υποδοχή ξενοδοχείου είναι το πιο κρίσιμο τμήμα λειτουργίας αφού έχει επαφή με τον πελάτη πριν, κατά τη διάρκεια και

Η σωστή τιμολόγηση του μενού δίνει το καύσιμο που κινεί την εταιρεία σας, καθώς οι πωλήσεις αποτελούν τη μοναδική πηγή

Επιμέλεια συνέντευξης: Δήμητρα Δολιανίτη Παίρνοντας συνέντευξη από τον κύριο Πρωτοπαπαδάκη νιώθω ότι ο χρόνος γυρίζει αυτομάτως 22 χρόνια πίσω. Τότε

Ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά. HACCP σημαίνει Hazard Analysis and Critical Control Points και μεταφράζοντάς το σημαίνει ανάλυση κινδύνων και

Ένα από τα πλέον σύνθετα καταναλωτικά προϊόντα της αγοράς σήμερα είναι το Κρασί .Γεωργικό ή βιομηχανικό προϊόν; Προϊόν ή υποπροϊόν;
To marketing-tips.gr απευθύνεται σε όσους ”αγαπούν” το μάρκετινγκ, την εξυπηρέτηση του πελάτη, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.
Το FnB-Pro.gr απευθύνεται στους ανθρώπους που στελεχώνουν την Τουριστική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τον κλάδο του Food & Beverage.
Το Kariera.gr είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα, συνδέοντας εργοδότες και υποψηφίους μέσα από αγγελίες, συμβουλές καριέρας και εξειδικευμένες υπηρεσίες HR.