
Hospitality News
Tinder Tourism: Πώς μία ιστοσελίδα γνωριμιών διαμορφώνει μια νέα τάση τουρισμού
Οι τρέχουσες μορφές παγκοσμιοποίησης και ψηφιοποίησης έχουν εισχωρήσει σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, χωρίς να κατανοούμε πλήρως τους τρόπους με τους οποίους συμβαίνει αυτή η διαδικασία. Η τρέχουσα
Posted
by
sarras
on
February 18, 2022
Comments Off on Tinder Tourism: Πώς μία ιστοσελίδα γνωριμιών διαμορφώνει μια νέα τάση τουρισμού
Like
Ημέρες Καριέρας απο τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και την Περιφέρεια Κρήτης
Μια εξαιρετίκη ομολογουμένως κίνηση που μας εξέπληξε ευχάριστα απο τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και την Περιφέρεια Κρήτης ειναι οι ημέρες καριέρας που ειναι προγραματισμένες για τις 25-2-2022 στο Ξενοδοχείο
Posted
by
sarras
on
February 15, 2022
Comments Off on Ημέρες Καριέρας απο τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και την Περιφέρεια Κρήτης
Like
Μάρκετινγκ εστιατορίου. 8 πρακτικές ιδέες
Του Γιάννη ΠρωτοπαπαδάκηΟ επιτυχημένος ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου δεν συναναστρέφεται μόνο καθημερινά με πελάτες, προμηθευτές και προσωπικό, αλλά θα πρέπει επίσης να επεξεργαστεί και την στρατηγική μάρκετινγκ που θα ακολουθήσει. Ιδέες μπορεί
Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους
Μπορεί να υπάρχει παγκόσμια πρόβλημα στην εύρεση προσωπικού για τα ξενοδοχεία όμως αυτο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και θέσεις τις οποίες πολλες απο αυτές θα τις ζήλευε καθένας απο
Posted
by
sarras
on
February 4, 2022
Comments Off on Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους
Like
Εάν ένας συνάδελφος σας αποφασίσει να αποχωρήσει απο το ξενοδοχείο για να αναζητήσει άλλες ευκαιρίες, θα σας επηρέαζε ώστε να ακολουθήσετε το παράδειγμά του;
Η πανδημία έχει δημιουργήσει παγκόσμια ένα κύμα ανασχηματισμού και μεταφοράς προσωπικού όσον αφορά την καριέρα σε όλους τους κλάδους και αναμεσά τους και τον κλάδο του τουρισμού. Πόσο όμως επηρεάζουν
Posted
by
papadakispaul
on
January 30, 2022
Comments Off on Εάν ένας συνάδελφος σας αποφασίσει να αποχωρήσει απο το ξενοδοχείο για να αναζητήσει άλλες ευκαιρίες, θα σας επηρέαζε ώστε να ακολουθήσετε το παράδειγμά του;
Like
Τι είναι το Soft opening ενός εστιατορίου;
Συντάκτης άρθρου :Vassilios Canellos στο fnb-pro.grΌλοι μας κάποια στιγμή έχουμε ακούσει τον όρο Soft Opening και Grand opening. Ετυμολογικά ίσως μπορούμε να καταλάβουμε τον ορισμό τους κατανοώντας οτι το soft παραπέμπει σε κάτι δοκιμαστικό και
Posted
by
papadakispaul
on
January 29, 2022
Comments Off on Τι είναι το Soft opening ενός εστιατορίου;
Like
Media Partners
Hospitality Ambassadeurs
Μέσο ενημέρωσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος
-
Uncategorized
Σεμινάριο “PROTEL Hotel Software”
€140,00Original price was: €140,00.€59,00Current price is: €59,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Barista Skills”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Wine Seminar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο ” Σύνταξη Βιογραφικου και Προετοιμασία για Συνέντευξη”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ