χωρίς τίτλο 2021 11 20T092209.100 150x150 1

“HACCP Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων”

Current Status
Not Enrolled
Price
49€
Get Started

Κατά την παρουσίαση του σεμιναρίου θα μελετηθεί το σύστημα Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου(HACCP)  θα αναλυθούν οι όροι υγιεινή τροφίμων, ασφάλεια τροφίμων μη ασφαλές τρόφιμο, ποιότητα.. Στο σεμινάριο γίνεται αναφορά επίσης στον ποιοτικο έλεγχο και τα στάδια του για την εξασφάλιση της ποιότητας ενός προϊόντος .Επίσης θα εξεταστούν όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα μη ασφαλές τρόφιμο καθώς και οι συνέπειες που υπάρχουν στον άνθρωπο από την κατανάλωση μη ασφαλών τροφίμων. Θα μελετηθεί η σωστή διαχείριση των τροφίμων, από την παραλαβή μέχρι την κατανάλωση τους. Επιπλέον θα αναλυθεί η νομοθεσία που αφορά τα τρόφιμα .Ο εκπαιδευόμενος μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου προγράμματος θα έχει αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη μεθοδολογία της διαχείρισης της Ασφάλειας και της Ποιότητας των τροφίμων στα πλαίσια των προτύπων ISO22000 , και θα είναι σε θέση να εφαρμόζει αυτά τα πρότυπα στην εταιρεία που επιθυμεί να εργαστεί ή ήδη εργάζεται. Επίσης, θα μπορεί να εφαρμόζει αυτά τα πρότυπα και σε άλλες εταιρείες τροφίμων ή να μετέχει στο σχεδιασμό συστημάτων διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας σε οποιαδήποτε εταιρεία τροφίμων.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Τεχνολόγος τροφίμων Χριστίνα Σκουλουδάκη

Όλα τα σεμινάρια είναι μαγνητοσκοπημένα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να τα παρακολουθήσει κανείς ανά πάσα στιγμή, από τον υπολογιστή, το tablet ή ακόμα κι απ’ το smartphone του.

Η διαδικασία εγγραφης και παρακολούθησης είναι εξαιρετικά εύκολη και δε χρειάζονται δικαιολογητικά

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο HACCP & Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων απευθύνεται:

  • Σε αποφοίτους και σπουδαστές σχολών Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Τουρισμού που θέλουν να ολοκληρώσουν τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις με τα σημαντικά αυτά θέματα του κλάδου των τροφίμων
  • Σε επαγγελματίες και εργαζόμενους στην εστίαση και στον τουρισμό που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις στην Υγιεινή και Ασφάλεια και να μάθουν να εφαρμόζουν σωστά το σύστημα HACCP, αναβαθμίζοντας την ποιότητα του εστιατορίου, του εργαστηρίου ή της ξενοδοχειακής τους μονάδας
  • Επίσης εκτός τον τουριστικo κλάδο απευθύνεται σε οποιονδήποτε ασχολείται με τα τρόφιμα. βιομηχανίες τροφίμων ,εργοστάσια, super market,fast food

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα λάβει ο ενδιαφερόμενος Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με μοναδικό αριθμό γνησιότητας .

Απευθύνεται σε εργαζόμενους σε ξενοδοχείο σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού αλλά και επαγγελματίες .

Όλα τα Ξενοδοχειακά Σεμινάρια της Hoteltraining είναι μαγνητοσκοπημένα και διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο

Μετά την εγγραφή είναι στην διάθεση σας για 7 ήμερες να το παρακολουθήσετε όσες φορές το επιθυμείτε ώστε να κρατήσετε και τις σημειώσεις που θέλετε

Scroll to Top