SAFETY FIRST 1

“HEALTH AND SAFETY “

Current Status
Not Enrolled
Price
49
Get Started

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει στους συμμετέχοντες με όλες τις βασικές γνώσεις σχετικά με τα θεμελιώδη ζητήματα Ασφάλειας και υγιεινής στις Ξενοδοχειακές μονάδες που αφορούν το σύνολο των Ελληνικών Ξενοδοχείων . Η εκπαιδευτική ύλη έχει καταρτιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρει τόσο τις βασικές πρόνοιες της νομοθεσίας, ενώ παράλληλα αναλύονται θέματα που ενδιαφέρουν όλους τους εμπλεκομένους με τις ασφαλείς συνθήκες εργασίας.

Eισηγήτρια Χριστίνα Σκουλουδακη

5ετης εμπειρία στον εκπαιδευτικό τομέα ως τεχνολόγος τροφίμων, στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΟΑΕΔ στις ειδικότητες γαστρονομίας και τουρισμού. •Κάτοχος πτυχίου Τεχνολογίας Τροφίμων και ποτών, του ΤΕΙ Λάρισας -Εκπαιδεύτρια σε ιδιωτικές σχολές ως τεχνολόγος τροφίμων, στους τομείς της γαστρονομίας και των Ξενοδοχουπαλλήλων. • Κάτοχος Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας του Πανεπιστημίου Κρήτης. •Μέλος του πανελλήνιου συλλόγου Τεχνολόγων Τροφίμων. • Στόχος δικός της και όλων μας: η εξέλιξη! Τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο!

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα λάβει ο ενδιαφερόμενος Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με μοναδικό αριθμό γνησιότητας .

Απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού αλλά και επαγγελματίες .

Όλα τα Ξενοδοχειακά Σεμινάρια της Hoteltraining είναι μαγνητοσκοπημένα και διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο

Μετά την εγγραφή είναι στην διάθεση σας για 7 ήμερες να το παρακολουθήσετε όσες φορές το επιθυμείτε ώστε να κρατήσετε και τις σημειώσεις που θέλετε

Scroll to Top