Πώς να εκπαιδεύσετε τους νέους υπαλλήλους στο ξενοδοχείο σας

χωρίς τίτλο 2021 09 16T232536.612

Υπάρχει επί του παρόντος έλλειψη προσωπικού στον κλάδο της φιλοξενίας λόγω της πανδημίας του COVID-19. Καθώς τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και άλλες εγκαταστάσεις προσπαθούν να ανοίγουν ξανά και να επιστρέψουν στο 100%, της λειτουργίας , η έλλειψη επαρκούς προσωπικού δεν επιτρέπει την ανάπτυξη ενός χώρου.

Η έλλειψη προσωπικού δεν είναι το μόνο πρόβλημα – δεν είναι αδύνατο να βρεθούν άτομα για εργασία. Το πιο δύσκολο είναι να βρεις άτομα με τις κατάλληλες δεξιότητες. πou ίσως διαπιστώσετε ότι οι νέοι υπάλληλοι χρειάζονται περισσότερη εκπαίδευση από ό, τι έχετε συνηθίσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

., Πώς να εκπαιδεύσετε τους νέους υπαλλήλους στο ξενοδοχείο σας

Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε τις νέες προσλήψεις σας και να τις προετοιμάσετε για την εργασία

Εκπαιδεύοντας τους υπαλλήλους σας μόνοι σας στον χώρο σας, θα μάθουν τις βέλτιστες πρακτικές για τις εγκαταστάσεις σας, θα γνωρίζουν τι περιμένετε όταν αλληλεπιδρούν με τους συναδελφους και με τους επισκέπτες και θα είναι πιστοί στο brand και την αποστολή σας.

Οι ελλείψεις δεξιοτήτων αποτελούν το 70% των προβλημάτων στο προσωπικό . Αφιερώνοντας χρόνο για να εκπαιδεύσετε σωστά τους νέους υπαλλήλους, μπορείτε να κλείσετε αυτό το κενό και να τους διδάξετε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να πετύχουν στον χώρο σας.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να εκπαιδεύσετε αποτελεσματικά νέους υπαλλήλους φιλοξενίας;

Έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στον κλάδο του τουρισμού. Χωρίς ικανοποιημένους θαμώνες, η επιχείρησή σας δεν θα πετύχει. Χωρίς εξαιρετικά ικανοποιημένους θαμώνες, δεν θα αναπτυχθεί. Από το πρώτο σημείο επαφής μέχρι την τελευταία στιγμή που ο επισκέπτης κάνει check out, πρέπει να του φέρεστε με σεβασμό και ευγένεια και το προσωπικό σας θα πρέπει να ξέρει ακριβώς πώς να κάνει το κατι παραπάνω απο αυτό που περιμένει ο επισκέπτης . Υποδείξτε τι είναι για εσας η εξυπηρέτηση πελατών στους υπαλλήλους σας πριν ξεκινήσετε την εκπαίδευση, ώστε να γνωρίζουν τι να περιμένουν.

., Πώς να εκπαιδεύσετε τους νέους υπαλλήλους στο ξενοδοχείο σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε την εξυπηρέτηση πελατών προτεραιότητα στην εκπαίδευσή σας.Ειτε ακόμα και μέσω εξωτερικών συνεργατών είτε και με online σεμινάρια. Πρέπει να εκπαιδεύσετε τους νέους υπαλλήλους σας:

  • Να ειναι καλοι ακροατές
  • Μάθουν πώς να λύνουν αρκετά προβλήματα μόνοι τους
  • Να προσαρμόζονται
  • Παίρνουν ευθύνες
  • Να έχουν άνεση και σαφήνεια στις αλληλεπιδράσεις τους με πελάτες η συναδέλφους τους
  • Να βάζουν προτεραιότητες

Αυτά είναι πράγματα που μπορούν να μάθουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά πολλά από αυτά απαιτούν δεξιότητες που τείνουν να έρχονται πιο φυσικά και γρήγορα σε κάποιους από κάποιους άλλους.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε στους νέους υπαλλήλους πώς να συμπεριφέρονται με τους επισκέπτες (και ο ένας με τον άλλον) είναι να τους κάνετε να σκιάζουν έναν τρέχοντα υπάλληλο ή διευθυντή. Τα εγχειρίδια και τα προγράμματα κατάρτισης είναι υπέροχα. Αλλά, βλέποντας έναν έμπειρο εργαζόμενο σε δράση, θα δείξει σε μια νέα πρόσληψη ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνουν. Αυτή η απλή διαδικασία θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.

., Πώς να εκπαιδεύσετε τους νέους υπαλλήλους στο ξενοδοχείο σας

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top