Πιστοποιήσεις & Συνεργασίες

CPD

Ως επίσημο μέλος του The CPD Certification Service με εδρα την Αγγλια, η Hoteltraining έχει δρομολογήσει μια σειρά από πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Τα αρχικά CPD σημαίνουν Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους. Το CPD ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο, πάνω από 1000 μόνο στην Αγγλία, αριθμός που προβλέπεται να αυξηθεί ραγδαία τα αμέσως επόμενα χρόνια. H δραστηριοποίηση στη Διαρκή Επαγγελματική Ανάπτυξη (CPD) εξασφαλίζει ότι τόσο τα ακαδημαϊκά, όσο και τα πρακτικά προσόντα δεν καθίστανται απαρχαιωμένα, δίνοντας τη δυνατότητα για συνεχή βελτίωση δεξιοτήτων,άσχετα από το επάγγελμα, την ηλικία ή το επίπεδο εκπαίδευσης. Η πιστοποίηση των φορέων που παρέχουν σεμινάρια καθώς και τα ίδια τα σεμινάρια που παρέχουν CPD points γίνεται από ανεξάρτητους διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως το The CPD Certification Service, ώστε να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα διεθνώς standards.Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό CPD μετά από την παρακολουθηση του σεμιναρίου

Hosco

Η Hoteltraining συνεργάζεται με την Hosco το μεγαλύτερο δίκτυο επαγγελματιών στον ξενοδοχειακό χώρο του κόσμου. HOSCO is the world’s leading hospitality network bringing together the industry’s top players into a single community. Founded in 2011, it has grown to be the global leader and now has more than 130,000 talented professionals signed up to match more than 2,300 employers offering almost 32,000 job opportunities across the world. Over 175 partner schools are already registered and offer lifetime support, education and inspiration for the world’s most connected hospitality network.

HTMA

Με την υποστήριξη της ΗΤΜΑ World's Leading Hospitality and Tourism Network

EURHIDIP

H Hoteltraining είναι υποψήφιο μέλος της Eurhodip και μπαίνει στη λίστα μαζί με τις Ανώτερες Τουριστικές Σχολές της Ευρώπης.Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό φορέα που αντιπροσωπεύει και συνδέει μεταξύ τους πάνω από 180 εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές παγκοσμίου φήμης σε 35 διαφορετικές χώρες. Στόχος είναι η διαρκής εξέλιξη των σπουδαστών, η συνέχιση των σπουδών τους σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, η εξωστρέφειά τους και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

info@hoteltraining.gr

Scroll to Top