Οι πιστοποιήσεις μας, Οι πιστοποιήσεις μας
Οι πιστοποιήσεις μας, Οι πιστοποιήσεις μας

EURHODIP

The Leading Hotel Schools

Η HotelTraining, η Πρώτη Πλατφόρμα Σεμιναρίων Τουριστικών Επαγγελμάτων , αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους, διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα, η Hoteltraining ειναι και επίσημα μέλος του διεθνούς οργανισμού EURHODIP, εναν εκπαιδευτικό φορέα που αντιπροσωπεύει και συνδέει μεταξύ τους πάνω από 180 εκπαιδευτικά ιδρύματα και Τουριστικές σχολές παγκόσμιας φήμης σε 35 διαφορετικές χώρες.
Η Eurhodip με έδρα τις Βρυξέλες έκανε αποδεκτή την αίτηση της Hoteltraining κατα το διοικητικό συμβούλιο στην Eurhodip που έλαβε μέρος στις 23 Νοεμβρίου 2021 στην Ολλανδία.
Η ιδιότητα μέλους, δίνει πρόσβαση σε μια σειρά μοναδικών, καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών διασφάλισης ποιότητας για την Hoteltraining
Επιπλέον, η Πλατφόρμα γίνεται μέλος ενός διεθνούς δικτύου εκπαιδευτικών κέντρων με κοινό στόχο: να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια διεθνή καριέρα.
Οι πιστοποιήσεις μας, Οι πιστοποιήσεις μας

The CPD GROUP

Η Hoteltraining ειναι   επίσημο μέλος του The CPD Group με εδρα το Ηνωμένο Βασιλειο και Πιστοποιημένη πλατφορμα ότι παρέχει Online Σεμιναρια για εργαζομενους στο τουρισμό συμφωνα με τα προτυπα της CPD Group

Τα αρχικά CPD Group σημαίνουν Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους. Το CPD Group ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά  H δραστηριοποίηση στη Διαρκή Επαγγελματική Ανάπτυξη (CPD) εξασφαλίζει ότι τόσο τα ακαδημαϊκά, όσο και τα πρακτικά προσόντα δεν καθίστανται απαρχαιωμένα, δίνοντας τη δυνατότητα για συνεχή βελτίωση δεξιοτήτων,άσχετα από το επάγγελμα, την ηλικία ή το επίπεδο εκπαίδευσης.

Scroll to Top