“Food and Beverage Management” Κοντά σας από 11-3-2021

Current Status
Δεν έγινε εγγραφή
Price
49€
Get Started
This course is currently closed

Οι ανεξάρτητες επισιτιστικές επιχειρήσεις και τα επισιτιστικά τμήματα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, αποτελούν από τους πιο σημαντικούς κλάδους της Τουριστικής Βιομηχανίας. Οι επισιτιστικές είναι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών με σημαντικές ιδιαιτερότητες και η επιτυχία τους εξαρτάται από το πόσο αποτελεσματικά τις διοικούν οι F&B Managers.

H ανάγκη στον Ξενοδοχειακό και συγκεκριμένα επισιτιστικό κλάδο για στελέχη που έχουν σπουδάσει διοίκηση αυτών των επιχειρήσεων, η που έχουν μια σημαντική προϋπηρεσία και που αγαπάνε το επάγγελμα τους γίνεται συνεχώς πιο επιτακτική. Η διοίκηση των επισιτιστικών επιχειρήσεων ή η διεύθυνση επισιτιστικών τμημάτων μιας Ξενοδοχειακής επιχείρησης, ασχολείται με τη διοίκηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών που σχετίζονται με την παραγωγή και κατανάλωση των φαγητών και ποτών. Ο όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει την παραπάνω λειτουργία, αλλά ταυτίζεται περισσότερο με τη διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, είναι “Food & Beverage Management”.Στο σεμινάριο αυτό θα αναλύσουμε τα παρακάτω

Τι δεξιότητες πρέπει να διαθέτει ένας επιτυχημένος F&B Manager

Τάσεις και εξελίξεις(Trends) τα οποία θα υπερισχύσουν στο F&B

Bήματα διαδικασιών στα οποία βασίζεται ένας F&B Manager

Διοίκηση ανθρώπινων πόρων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις

Food Cost κοστολόγηση

Προμήθειες – Εμπορευματογνωσία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.

Εκπαίδευση προσωπικού

Do and Donts

Αξιολόγηση προσωπικού Food and Βeverage Department

Χρήσιμες συμβουλές

Εισηγητής του σεμιναρίου ειναι ο Food and Beverage Director Παπαδάκης Παύλος

Scroll to Top