Ημέρες Καριέρας απο τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και την Περιφέρεια Κρήτης

Μια εξαιρετίκη ομολογουμένως κίνηση που μας εξέπληξε ευχάριστα απο τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και την Περιφέρεια Κρήτης ειναι οι ημέρες καριέρας που ειναι προγραματισμένες για τις 25-2-2022 στο Ξενοδοχείο “ΑΚΑΛΙ” στα Χανια και ακολούθει στις 26-2-2022 στο Ηρακλειο στο Ξενοδοχείο “AQUILA ATLANTIS”

.

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Περιφέρεια Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο Τουρισμός στην Κρήτη, αλλά και οι μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει ο ξενοδοχειακός κλάδος του νησιού μας στον τομέα της εργασίας, συνδιοργανώνουν την «1η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης».

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νησί μας, με τη συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη και σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες.

Δικαίωμα συμμετοχής, κατόπιν έγκαιρης αίτησης, έχουν οι εργαζόμενοι με προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία στο συγκεκριμένο χώρο. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επίσης και οι σπουδαστές των Τουριστικών σχολών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

.

Η Κρήτη με τα ιδιαίτερα και τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, φημίζεται για την φιλοξενία, την φυσική της ομορφιά, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση, τη διατροφή η οποία περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από γευστικά και ποιοτικά προϊόντα, και αποτελεί ήδη ένας από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Τα επόμενα χρόνια, λόγω της παγκόσμιας αυξανόμενης τάσης για την πραγματοποίηση ταξιδιών και διακοπών, αλλά και μίας σειράς προγραμματισμένων επενδύσεων σε υποδομές, όπως το νέο και σύγχρονο αεροδρόμιο του Καστελίου, την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ και μία σειρά μεγάλων ιδιωτικών τουριστικών επενδύσεων, αναμένεται μεγαλύτερη ανάπτυξη Τουρισμού στην Κρήτη και κατά συνέπεια και αντίστοιχη αύξηση της προσφοράς εργασίας.

Το ξενοδοχειακό επάγγελμα για όσους διαθέτουν έμφυτο το αίσθημα της φιλοξενίας και της επικοινωνίας, αποτελεί ένα ελκυστικό με παρόν και μέλλον επάγγελμα, με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας.

Στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός Διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον ξενοδοχειακό χώρο, θα λάβουν πληροφόρηση για το πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στα ξενοδοχεία του νησιού μας.

Συγχαρητήτρια στον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων για την Πρωτοβουλία

.ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

table, wine, invite-2439953.jpg
Uncategorized
Vassilios Canellos

Καταστροφικοί συνδυασμοί κρασιού και φαγητού

Συντάκτης άρθρου :Βασίλειος Κανέλλος στο fnb-pro.gr Έχετε προτείνει ποτέ ένα κρασί που δεν ταίριαζε καθόλου με το φαγητό που έτρωγε ο πελάτης; Μην ανησυχείτε: μαθαίνει κανείς περισσότερα από την αποτυχία, παρά από την επιτυχία. Παρόλο που  οι συνδυασμοί φαγητού και

Διάβασε το άρθρο
chef, cook, plate-2585791.jpg
Uncategorized
sarras

Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν. Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια

Διάβασε το άρθρο
ferry boat, ship, ocean-123059.jpg
Uncategorized
sarras

Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό. Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία. . Αυτό

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top