Ξεκινά η έκθεση τουρισμού Xenia μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω Covid

xenia

To Σάββατο 27 Νοεμβρίου ξεκινά η έκθεση Xenia, η μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, με μοναδικό στόχο να συγκεντρώσει τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Ελλάδας μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω Covid .

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo σε συνθήκες Covid Free. Στην Xenia θα συμμετέχουν πάνω απο 300 εκθέτες και φιλοξενεί παράλληλα εκδηλώσεις οπως σεμινάρια, master classes και άλλες που έχουν ως στόχο την παρουσίαση και προβολή των τάσεων στον χώρο του τουρισμού.

Το 5ο Διεθνές Forum Φιλοξενίας θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα της έκθεσης υπο την οργάνωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

Covid-free έκθεση

H διοργανώτρια εταιρεία θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Κατέβασε ΕΔΩ online την προσκληση σου

.

table, wine, invite-2439953.jpg
Uncategorized
Vassilios Canellos

Καταστροφικοί συνδυασμοί κρασιού και φαγητού

Συντάκτης άρθρου :Βασίλειος Κανέλλος στο fnb-pro.gr Έχετε προτείνει ποτέ ένα κρασί που δεν ταίριαζε καθόλου με το φαγητό που έτρωγε ο πελάτης; Μην ανησυχείτε: μαθαίνει κανείς περισσότερα από την αποτυχία, παρά από την επιτυχία. Παρόλο που  οι συνδυασμοί φαγητού και

Διάβασε το άρθρο
chef, cook, plate-2585791.jpg
Uncategorized
sarras

Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν. Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια

Διάβασε το άρθρο
ferry boat, ship, ocean-123059.jpg
Uncategorized
sarras

Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό. Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία. . Αυτό

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top