Notebook:Pastries For Restaurants του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Σχέδιο χωρίς τίτλο

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης είναι ένας Έλληνας Pastry Chef με αξιοσημείωτη πορεία τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης και βραβευτεί ως “Best Pastry Chef” από τα FNL Awardsκαι “Pastry Chef of theYear” από τον Gault & Millau Hellas, ο ταλαντούχος ζαχαροπλάστης από το Ηράκλειο Κρήτης μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο για επαγγελματίες εστιατορίων.

Το Notebook: Pastries For Restaurants είναι ένα βιβλίο υψηλής ζαχαροπλαστικής, με 38 δημιουργίες, 216 υποσυνταγές και 256 φωτογραφίες που περιγράφουν βήμα-βήμα το τελικό στήσιμο του πιάτου.

.

Ένας απαραίτητος οδηγός για όσους επαγγελματίες θέλουν να εμπνευστούν από ευφάνταστες παρουσιάσεις γλυκών, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πρωτότυπες συνταγές και να γνωρίσουν νέες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Το Notebook, το οποίο εκδόθηκε με την υποστήριξη της Cacao Barry, της κορυφαίας εταιρείας σοκολάτας στον κόσμο, κυκλοφόρησε μετά την επίσημη παρουσίαση του, που πραγματοποιήθηκε στο The Box Athensτην 3η Νοεμβρίου 2021.

.

Το βιβλίο διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του website www.spyrospediaditakis.com/notebook και στην Ευρώπη μέσα από το γνωστό βιβλιοπωλείο Librairie Gourmande στο Παρίσι καθώς και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Books for Chefs https://www.booksforchefs.com/en/. Υπάρχει, επίσης, διαθέσιμο προς πώληση στο ζαχαροπλαστείο Ourse.

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης δραστηριοποιείται και στον τομέα της συμβουλευτικής εστιατορίων ενώ παραδίδει σεμινάρια πάνω στην ζαχαροπλαστική τέχνη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Το  επόμενο σεμινάριο έχει προγραμματιστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 30 Ιανουαρίου 2022 από την Gourmet Chef Professional Seminars.

Καλοτάξιδο Σπύρo

.

chef, cook, plate-2585791.jpg
Uncategorized
sarras

Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν. Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια

Διάβασε το άρθρο
ferry boat, ship, ocean-123059.jpg
Uncategorized
sarras

Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό. Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία. . Αυτό

Διάβασε το άρθρο
Uncategorized
sarras

“Τρελά” πράγματα που ξέχασαν φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχεία και βρήκαν οι εργαζόμενοι

Παρακάτω θα δούμε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις που πελάτες ξενοδοχείων ξέχασαν κάποια πράγματα που είχαν μαζί τους κατα την διάρκεια της διαμονής τους. Σίγουρα όλοι οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία έχουν να διηγηθούν κάτι αντίστοιχο αλλά οι παρακάτω περιπτώσεις ξεχωρίζουν. 1)Προσθετικό πόδι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top