To Εστιατόριο NOMA Ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Εστιατόριο στον Κόσμο

Σχέδιο χωρίς τίτλο - 2021-10-17T092833.907

Στην Αμβέρσα του Βελγίου το εστιατόριο Noma στην Κοπεγχάγη αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο, στην τελετή The Word’s 50 Best Restaurants 2021

Φορώντας ένα πουκάμισο ζωγραφισμένο από την κόρη του, ο Rene Redzepi, ο Chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ευχαρίστησε την ομάδα του και είπε ότι αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ χωρίς αυτούς.

.

Το Noma είχε κερδίσει τέσσερις φορές στο παρελθόν τον ίδιο τίτλο. Εκλεισε το 2016 και άνοιξε ξανά σε μια νέα τοποθεσία το 2018, έτσι το εστιατόριο θεωρήθηκε ως μια εντελώς νέα εγγραφή στη λίστα. Αυτό το καθιστά το μοναδικό εστιατόριο που έχει κατακτήσει την κορυφή της λίστας σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και έρχεται λίγες μόνο εβδομάδες αφότου το Noma έλαβε το τρίτο του αστέρι Michelin.

Σε συνέντευξη τύπου απαντωντας σε μια δήλωση εργαζομένου στο εστιατόριο του οτι το ΝΟΜΑ ειναι το καλύτερο μέρος να εργάζεσαι ο René Redzepi διαφώνησε δείχνοντας ετσι και πόσο τελειομανής είναι λέγοντας

Δεν είμαστε το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να εργάζεται κάποιος. Μπορεί αυτη να το σκέφτεται έτσι αλλά άλλοι πάλι όχι. Μπορώ μόνο να πω ότι κάθε μέρα που πηγαίνω στη δουλειά θέλω να κάνω μόνο το καλύτερο. Δεν ήμουν πάντα ο καλύτερος, είχα περιόδους στη ζωή μου όπου δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου, δεν είχα εργαλεία. Πήγαινα σπίτι κάθε μέρα και στεναχωριόμουν τόσο πολύ με τον εαυτό μου. Για χρόνια μισούσα τον εαυτό μου.

.

“Όταν άνοιξε το Noma ήμουν 23 ετών … το όνειρό μας ήταν να ζήσουμε απλώς από αυτό που αγαπήσαμε. Θέλω να αναγνωρίσω όλους τους ανθρώπους του επισιτιστικού κλάδου που έχουν αγωνιστεί για την επιβίωση αυτή την περίοδο της πανδημίας. Για εμάς στο Noma , τώρα μπαίνουμε σε διαφορετικό κύκλο. Ένας κύκλος μετά- Covid. Αλλά ποιο είναι το μέλλον μας; Πώς θέλουμε να μαγειρεύουμε; Ποιες αρχές αποτελούν τη βάση αυτού που κάνουμε; Περάσαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο να ονειρευόμαστε κάτι, είμαστε έτοιμοι να το φτιάξουμε τώρα. Σας ευχαριστώ. “

Αυτή ήταν η πρώτη απονομή από το 2019, καθώς η περσινή διοργάνωση δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω των περιορισμών του Covid σε όλο τον κόσμο.

.

chef, cook, plate-2585791.jpg
Uncategorized
sarras

Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν. Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια

Διάβασε το άρθρο
ferry boat, ship, ocean-123059.jpg
Uncategorized
sarras

Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό. Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία. . Αυτό

Διάβασε το άρθρο
Uncategorized
sarras

“Τρελά” πράγματα που ξέχασαν φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχεία και βρήκαν οι εργαζόμενοι

Παρακάτω θα δούμε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις που πελάτες ξενοδοχείων ξέχασαν κάποια πράγματα που είχαν μαζί τους κατα την διάρκεια της διαμονής τους. Σίγουρα όλοι οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία έχουν να διηγηθούν κάτι αντίστοιχο αλλά οι παρακάτω περιπτώσεις ξεχωρίζουν. 1)Προσθετικό πόδι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top