Νέο βιβλίο -Hotel Concierge,Ολα όσα Χρειάζονται για να πετύχεις- από τον Νίκο Μήτρου

Σχέδιο χωρίς τίτλο - 2021-06-17T194800.051

Απογειώστε τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των φιλοξενούμενων του καταλύματος στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, βλέποντας τις μέσα από τα μάτια ενός καταξιωμένου concierge. Το βιβλίο αυτό συνδυάζει τη θεωρία άλλα και την εμπειρία χρόνων, παρέχοντάς σας εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα σμιλεύει τον χαρακτήρα και αναπτύσσει την ακεραιότητα, αντάξια ενός επαγγελματία concierge. Αν σας ενθουσιάζει να ξεπερνάτε τις προσδοκίες των φιλοξενούμενών σας, να αναπτύξετε το “can-do attitude”, να παίρνετε χαρά με το να βοηθάτε άλλους να εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους και να απολαμβάνετε το αίσθημα της θαλπωρής που διακατέχει τους επισκέπτες σας, τότε το επάγγελμα του concierge είναι το κατάλληλο για εσάς. Το επάγγελμα αυτό γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο γνωστό, αναγκαίο και περιζήτητο στην Ελλάδα. Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα και την υπεραξία που παρέχει ένας καταρτισμένος υπάλληλος concierge, με τη ολοένα αυξανόμενη ζήτηση έμπειρων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να παραγάγουν αξέχαστες εμπειρίες στους καλεσμένους τους. Ένας concierge είναι ο έμπιστος άνθρωπός σας, στην πόλη που επισκέπτεστε για πρώτη φορά. Σε αυτόν μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί/προβληματίζει, αρκεί να είναι νόμιμο και ηθικό. Εκτός από αυτό, ένας concierge είναι πάντα έτοιμος να προτείνει ή να αναχαιτίσει ένα προϊόν ή υπηρεσία, εξαφανίζοντας κάθε αμφιβολία εάν αξίζει τον κόπο να αγοραστεί/χρησιμοποιηθεί. Το μόνο σίγουρο και πρώτιστο μέλημά του είναι να βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, πάντα επιμελής στις επιθυμίες των φιλοξενούμενων, σε περίπτωση που τον χρειαστούν. Αυτό μόνο αρκεί για να δημιουργήσει το αίσθημα της ασφάλειας, σε ένα νέο για αυτούς περιβάλλον.

.

Με την ολοκλήρωση αυτού του βιβλίου θα γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια τη λειτουργία, τον χαρακτήρα και την στελέχωση ενός τμήματος Concierge. Επίσης, θα είστε σε θέση να προσφέρετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να καταφέρετε να καλύψετε με επιτυχία τις ανάγκες ενός επισκέπτη του ξενοδοχείου σας, που είναι συνηθισμένος σε ένα τέτοιο επίπεδο διεθνούς φιλοξενίας. Το υλικό είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε με το πέρας του θα έχετε διδαχθεί και διαμορφώσει τον ξενοδοχειακό χαρακτήρα και συμπεριφορά που χρειάζεται ένας νέος «ηγέτης ομάδας», ο οποίος στοχεύει να κινηθεί ανάμεσα σε επισκέπτες, επιχειρηματίες και προσωπικότητες και να καταφέρει να κατακτήσει τις υψηλότερες των θέσεων πολυεθνικών και μη εταιρειών παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας.

Επικοινωνία στο nmitrou@gmail.com

table, wine, invite-2439953.jpg
Uncategorized
Vassilios Canellos

Καταστροφικοί συνδυασμοί κρασιού και φαγητού

Συντάκτης άρθρου :Βασίλειος Κανέλλος στο fnb-pro.gr Έχετε προτείνει ποτέ ένα κρασί που δεν ταίριαζε καθόλου με το φαγητό που έτρωγε ο πελάτης; Μην ανησυχείτε: μαθαίνει κανείς περισσότερα από την αποτυχία, παρά από την επιτυχία. Παρόλο που  οι συνδυασμοί φαγητού και

Διάβασε το άρθρο
chef, cook, plate-2585791.jpg
Uncategorized
sarras

Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν. Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια

Διάβασε το άρθρο
ferry boat, ship, ocean-123059.jpg
Uncategorized
sarras

Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό. Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία. . Αυτό

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top