Επαγγελματική Κατάρτιση Μέσω Σεμιναρίων ?Και όμως είναι εφικτό …

Eνα σεμινάριο είναι μια συνάντηση είτε δια ζώσης είτε online στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν για ένα θέμα.

Τα σεμινάρια σε καμία περίπτωση δεν είναι σπουδές, όμως εμπλουτίζουν το μυαλό αλλά και το βιογραφικό με μοναδικά στοιχεία.

Αποκτάει κάποιος πρόσβαση σε γνώση από ειδικούς και έμπειρους εισηγητές και αυτό είναι κέρδος…Αυτό το κέρδος, αφορά όλους όσους συμμετέχουν, είτε είναι εργαζόμενοι ,επιχειρηματίες, επαγγελματίες, είτε και φοιτητές. Τα σεμινάρια, είναι συνήθως fast track συμπυκνωμένη επιμόρφωση, που δεν την λαμβάνεις από αλλού ή αν την λαμβάνεις, την λαμβάνεις από φορείς μακροχρόνιας εκπαίδευσης, που απαιτούν όμως πολύ χρόνο και χρήμα.

Μια και λέμε για fast track επιμόρφωση σε μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σεμιναρίων στον κοσμο αυτή την στιγμή , στα οποία μεταξύ αλλων εισηγητές είναι ο Massimo Bottura(3 Michelin Stars Chef) αλλά και ο διάσημος λόγω και του εκκεντρικού χαρακτήρα του Gordon Ramsay(Κάτοχος επίσης Michelin Star), στην πλατφόρμα αυτή υπάρχουν σεμινάρια που διαρκούν 1 ώρα και υπάρχουν σεμινάρια που διαρκούν το πολύ 5 ώρες.

.

Με την παρακολούθησή Σεμιναρίων, σας επιλύονται οι απορίες, τα κενά, έως και η άγνοια που πιθανόν έχετε στο θέμα, από τον ειδικό εισηγητή. Αμέσως, αποκτάτε ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων που δεν παρακολουθούν σεμινάρια ή ακόμα – ακόμα, καλύπτετε μια υστέρηση που έχετε έναντι άλλων.

Θα σας αναφέρουμε ένα παράδειγμα.

Είναι σε μια συνέντευξη για εργασία υποψήφιοι ο «Ψ» και ο «Χ» με την ιδια ακριβως προϋπηρεσία και συμπεριφορά .Ο «Χ» όμως εχει παρακολουθήσει και δυο σεμινάρια στο παρελθόν τα οποία και εχει προσθέσει στο βιογραφικό του.. Μαντέψτε ποιον θα προτιμήσει ο εργοδότης…

Όταν παρακολουθείτε ένα σεμινάριο, περιμένετε να παρακινηθείτε, να ενεργοποιηθείτε και να είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στη εργασία σας εφαρμόζοντας μια νέα τεχνική που μόλις μάθατε.

Οι εισηγητές των σεμιναρίων αναφέρουν οτι οι παρευρισκόμενοι στην πλειοψηφία περιμένουν από το σεμινάριο αυτό να ψυχαγωγηθούν και να εμπνευστούν, και να πάρουν κάποια στοιχεία ώστε να χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους. Για να αξιοποιήσει ο παρευρισκόμενος στο έπακρο αυτά που διδάχτηκε, θα πρέπει να τα εφαρμόσει αμέσως μετά την επιστροφή στην εργασία για να μπορεί να τα υιοθετήσει στην καθημερινότητα .

Ο στόχος ενός σεμιναρίου είναι να φέρει νέες μεθόδους στην εργασία σας, διδάσκοντάς να εφαρμόζετε νέες τακτικές που ίσως δεν γνωρίζετε πριν. Βασικο είναι να κρατατε σημειώσεις. Εάν γράψετε μια ιδέα που σας παρακινεί, ίσως είναι πιο πιθανό να την εφαρμόσετε.

.

chef, cook, plate-2585791.jpg
Uncategorized
sarras

Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν. Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια

Διάβασε το άρθρο
ferry boat, ship, ocean-123059.jpg
Uncategorized
sarras

Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό. Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία. . Αυτό

Διάβασε το άρθρο
Uncategorized
sarras

“Τρελά” πράγματα που ξέχασαν φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχεία και βρήκαν οι εργαζόμενοι

Παρακάτω θα δούμε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις που πελάτες ξενοδοχείων ξέχασαν κάποια πράγματα που είχαν μαζί τους κατα την διάρκεια της διαμονής τους. Σίγουρα όλοι οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία έχουν να διηγηθούν κάτι αντίστοιχο αλλά οι παρακάτω περιπτώσεις ξεχωρίζουν. 1)Προσθετικό πόδι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top